Yarno åbner deres første garnbutik i Roskilde med rigtig gode trafikforbindelser og parkeringsmuligheder for kunder fra Roskilde og omegnsbyerne Holbæk, Ringsted, Køge og Næstved.

Med deres nye butik vil de ramme kunder fra hele Region Sjælland med fysisk salg og rådgivning. Det vil dog stadig være muligt at handle på deres hjemmeside med hurtig levering og Danmarks bedste gratis fragtpriser.

Yarno startede som webbutik for to år siden, og har oplevet stor vækst lige siden. Det er nu blevet nødvendigt at flytte ind i større lokaler, med tilhørende butik.

De har et kæmpesortiment at de mest populære garnvarianter fra DROPS, Mayflower, Permin, Viking garn og meget mere. De har garn til Danmarks bedste priser, hvor alle kan være med. Derudover kan man købe tilbehør som strikkepinde og hæklenåle, samt en masse spændende tilbehør til kreative ideer som tasker, baby strik og amigurumi.

De har de mest populære garn varianter som DROPS Air, DROPS Brushed Alpaca, Mayflower Kid Silk  og DROPS Kid silk som er rigtig gode og billige garnalternativer til de mest populære opskrifter. Hvis du har fundet en opskrift på nettet, og der bliver henvist til dyre garnvarianter, er det en god ide at kontakte Yarno, før du køber garn online.

De fører p.t. følgende mærker:
• Forskellige garnkvaliteter fra Permin, Mayflower , Viking, Järbo, Sheepjes og Drops Design
• Strikkepinde fra KnitPro og Chiaogoo
• Hæklenåle fra Clover, Järbo og KnitPro
• Diverse tilbehør fra Go Handmade, Prym, Opry og Clover

Interessen for at se og mærke garn før køb er vokset støt de seneste år, og med Yarnos nye butik er det nu muligt at se garnet, mærke det og vælge farverne.

Yarno arbejder på højtryk for at have de bedste kampagner med billigt garn og stærke garntilbud. Hvis du også vil spare en masse penge på garn, og få professionel rådgivning og hjælp til valg af garn og mængder, skal du helt sikkert besøge deres fine butik.

Yarno.dk
Ledreborg Alle 130J
4000 Roskilde
31508213
info@yarno.dk

 

Yarno startede som webbutik for to år siden, og har oplevet stor vækst lige siden. Pressefoto.