Urban Oasis er navnet på optikerkæden Smarteyes’ nye brillekollektion, som henter inspiration i storbyjunglens møde mellem det pulserende byliv og de grønne oaser.

Kollektionen Urban Oasis præsenterer et helt nyt urbant look inspireret af byboeren, der elsker storbyjunglens stimulerende blanding af intenst byliv og grønne områder.

– Urban Oasis er designet til den moderne og urbane mand/kvinde, der elsker byens puls, men som også har brug for at trække sig tilbage i de grønne områder for at opnå harmoni og ro, siger Pernilla Algede, Creative Director på Smarteyes.

Røggrå og skildpaddemønster
Urban Oasis består af fire modeller – Lane, Park, Grove og Block – som er designet i transparent acetat og metal indkapslet i acetat. Brillerne kommer i en subtil og naturlig farvepalet af røggrå, græsgrøn og skildpaddemønster. Pernilla Algede er overbevist om, at brillerne vil smelte godt sammen med den moderne byboers outfit.

– Designet sætter et tidløst og urbant udseende i centrum – gennem en elegant kontrast, hvor sporty møder streetfashion. Vi har valgt en naturlig farvepalet og et subtilt design, som afspejler storbyens herlige mix, og som gør brillen oplagt til at komplementere sit outfit, lyder det afsluttende fra Pernilla Algede.

Se brillerne her eller i din lokale Smarteyes.

Urban Oasis. Foto: Smarteyes.