Udvalget for Kultur og Fritid i Holbæk Kommune har bevilget yderligere 75.000 kroner til projektet Tølløse Fælled, som dermed har samlet i alt 975.000 kroner.

”Vi er superglade for opbakningen fra Holbæk Kommune,” siger Jesper Knudsen, næstformand i Fællesskab Tølløse.

Selv om Coronakrisen har sat en stopper for mødeaktivitet, så er projektet ikke gået i stå. Der arbejdes stille og roligt
videre, både med træplantningsplan og plan for el til arealet, som er tænkt som ny hjemmebane for Tølløse festivalen.

Der er også gang i flere fondsansøgninger om yderligere midler til den nye bypark. Flere fonde udskyder imidlertid i øjeblikket deres behandling af ansøgninger på grund af situationen med Corona. ”Derfor må vi være lidt tålmodige i forhold til at få et endeligt budget på plads,” siger Jesper Knudsen.

Arbejdsgruppen bag projektet ventes at mødes igen den 28. maj kl. 19.00 i Kulturhuset No1. Mødet kan dog blive udsat på grund af den aktuelle situation med coronasmitte i Danmark.

”Vi holder selvfølgelig øje med udviklingen af Corona-krisen og følger regeringens anbefalinger i forhold til at forsamles,” siger Jesper Knudsen.

I arbejdsgruppen bag projektet sidder bl.a. repræsentanter fra Tølløse Lokalforum, Fællesskab Tølløse, Tølløse Festivalen, Stigruppen, Tølløberne og naboer til området. Alle, der har lyst til at bidrage til projektet, er velkomne.

 

Del på sociale medier