Holbæk Kommune ansætter ny administrerende direktør.

Økonomiudvalget i Holbæk Kommune indstiller til byrådet, at man benytter den mulighed, der er i den administrerende direktørs kontrakt, til at sætte et nyt fokus i stillingen som kommunens administrative topchef.
Holbæk Kommunes administrerende direktør Hans Søie har gjort en flot indsats for Holbæk Kommune siden hans ansættelse i 2009 og frem til nu. Efter kommunalreformen oplevede Holbæk Kommune store økonomiske udfordringer, og under hans administrative ledelse blev der skabt en økonomistyring, som gav orden, overblik og styring af kommunens økonomi, ligesom det har medvirket til, at kommunen har opbygget en sund likviditet.

Holbæk Kommune har gennem de seneste seks år udviklet sig rigtig meget, og er i dag langt fremme på den kommunal politiske bane. Det vil Økonomiudvalget sikre, at Holbæk Kommune fortsat skal være.
Derfor indstiller det nu, at der indhentes nye kræfter, der kan medvirke til at fastholde en organisation i udvikling og en kommune, som udvikler sig for og med borgere og virksomheder.
Soeren-Kjaersgaard-4-dec-2013_150x225Borgmester Søren Kjærsgaard udtaler i den anledning:
“Hans Søie har været en god mand for Holbæk Kommune. Han har ført kommunen sikkert igennem kommunalreformen og sat dagsordenen for en ny ledelsesmæssig og administrativ struktur i Holbæk Kommune. Holbæk Kommune er i en gunstig udvikling, og vi finder nu tiden inde til at ansætte en ny topchef, som skal fortsætte denne udvikling”.

Byrådet skal tage endelig stilling til sagen på byrådsmødet den 21. oktober.
Derefter kan der gå en proces i gang med at ansætte en ny administrerende direktør.