Den kommende REMA 1000 på Borgmester N.E. Hansensvej i Holbæk åbner om blot en uge. Købmand Jürgen Schugardt står klar til at tage imod kunderne, når han åbner discountkædens butik nummer 381 i Danmark.

Jürgen Schugardt åbner den nye REMA 1000 og bliver den lokale købmand i Holbæk med knap 27 års erfaring inden for dagligvarebranchen. Han havde nemlig sin første vagt som servicemedarbejder i Netto allerede som blot 16-årig. I løbet af sin indtil videre 27 år lange karriere inden for branchen har Jürgen Schugardt arbejdet sig op som butikschef i Netto, hvor det hele startede, ligesom han har været butikschef i Lidl og distriktschef i ALDI. Det er altså en yderst erfaren herre, som nu endelig kan klippe snoren og byde velkommen i den nye REMA 1000 i Holbæk:

“Det er skønt, at åbningsdatoen nu endelig er inden for rækkevidde. Butikken har været længe undervejs, og nu glæder jeg mig til at byde alle kunderne velkommen i butikken og vise dem resultatet af det store stykke arbejde, der er blevet udført de seneste mange uger. Nu starter det endelig, og mit team og jeg glæder os til at give kunderne gode indkøbsoplevelser,” siger Jürgen Schugardt.

Med sine mange års erfaring inden for dagligvarebranchen har den kommende REMA 1000 købmand planen klar for, hvordan han vil drive sin nye butik.

“Mit team og jeg kommer til at have fokus på at give kunderne en god oplevelse – simpelthen. For mig som købmand er det vigtigt, at butikken hver dag bugner af friske varer og er indbydende. Uanset om det er vores frugt- og grøntafdeling eller en hvilken som helst anden afdeling, skal butikken hver dag afspejle vores fokus på friske varer og høj kvalitet,” siger Jürgen Schugardt.

Jürgen Schugardt bor i Mørkøv sammen med sin kone Anja og deres tre fælles børn. Til dagligt er han bl.a. aktiv i Holbæk bordtennisklub, ligesom han nyder at bruge sin fritid sammen med familien og sine venner.

REMA 1000 på Borgmester N.E. Hansensvej 3 i Holbæk åbner torsdag den 8. februar 2024 kl. 8.00 og bliver discountkædens butik nummer 381 i Danmark. Åbningstiderne bliver 7 – 21 alle ugens dage.

Pressefoto