Sjællands Teater præsenterer forestillingen NOGET OM ANTIHELTE

Tirsdag d. 11. april kl. 19.30 får Sjællands Teater besøg af Limfjordsteatret med deres helt særlige forestilling; NOGET OM ANTIHELTE. Forestillingen spiller på Holbæk Teater.

Læs mere på
www.sjællandsteater.dk

NOGET OM ANTIHELTE er en musikalsk forestilling om mænd – for både mænd og kvinder.

Den patriarkalske fest er forbi og tømmermændene overvældende. Væk er de gamle forbilleder, man kunne spejle sig i – og hvad er man så? Hvad er den perfekte mand anno 2023? Hvad er maskulinitet? Kan man være en god, lyttende og sjov kammerat – og samtidig forføreren, erobreren og elskeren? Kan man være både far, ven, autoritet og supermand?

Tre mænd midt i livet med arbejde, parforhold, børn, skilsmisse og delebørn vil være verdens nye helte. De vil turde gå ad mørke stier og se dæmonerne i øjnene. Vil kunne klare kæresten, teenagesønnen, ex-konen og fodboldgutterne på samme tid. Være mænd nok til det hele og mere til.

De personlige fortællinger vokser frem af virkelighedens mandeverden og publikum tages med på en smerteligt ærlig, morsom, musikalsk og eftertænksom rejse.

NOGET OM ANTIHELTE er skabt i et tæt samarbejde mellem skuespillerne Jens Andersen, Thomas Guldberg Madsen og Sune Skuldbøl Vraa, instruktøren Moqi Simon Trolin og scenografen Kim Fast Jensen. Sune Skuldbøl Vraa og Jens Andersen har desuden skrevet musikken til forestillingen.

Lidt om skuespillere og instruktør:

Jens Andersen er uddannet på School of Stage Arts v. Teatret Cantabile 2. Han har arbejdet for Det Kongelige Teater, Aarhus Teater, Black Box Theatre, Østre Gasværk Teater, Svalegangen, Bellevue Teatret, Mungo Park m.fl. På TV er han bl.a. kendt for ”Efterforskningen”, “Arvingerne” og “Forbrydelsen 3” samt flere musikalske shows. For mere end 20 år siden blev Jens Andersen verdensberømt i Danmark som Polle fra Snave, og i 2010 vandt han en Bodil for bedste mandlige birolle i Ole Bornedals “Fri os fra det onde”.

Sune Skuldbøl Vraa blev færdiguddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2004 som trommeslager og producer. I 2005-2015 var han fast medlem af den verdensberømte percussion-gruppe STOMP, som har turneret i hele verden og spillet fast på Vaudeville Theatre i London. Derudover har han medvirket i en lang række produktioner på forskellige teatre både som skuespiller og musiker, bl.a. Det Kongelige Teater, Malmö Stadsteater, Teatret st.tv, Teater V, Bornholms Teater m.fl. På Sjællands Teater har han været komponist på MARIEHØNEN EVIGGLAD.

Thomas Guldberg Madsen blev i 2004 uddannet fra Skuespillerskolen ved Aarhus Teater. Året inden debuterede han i “Vinden i Piletræerne” på Det Kongelige Teater og har efterfølgende haft roller ved Aarhus Teater, Bådteatret, Svalegangen, Nørregaards Teater m.fl. På TV kender man ham bl.a. fra “Livvagterne”, “Gidseltagningen”, “Dicte”, “Sygeplejeskolen” og “Klovn” og på film bl.a. fra “Druk”, “Undtagelsen”, “Den Bedste Mand” og “Der kommer en dag”.

Moqi Simon Trolin er svensk sceneinstruktør, bosat i Danmark og uddannet fra Statens Teaterskole i København i 2005. Debutforestillingen var ”Sandholm” på Mungo Park i Allerød (manuskript Anna Bro), som modtog Kunstrådets særlige præmiering. Fra 2008-2012 var han teaterdirektør for det nystartede teater Mungo Park Kolding. Moqi Simon Trolin er en efterspurgt instruktør og arbejder for teatre i både Danmark, Norge og Sverige; Det Kgl. Teater, Katapult, Folketeatret, Odense Teater, Aarhus Teater, Malmø Stadsteater, Teater Ibsen m.fl.

 

 

Pressefoto