For 23. gang skyder Holbæk Løbe- og Motionsklub Danmarks ældste Natløb i gang den 31. august. Klubben meddeler:

Efter stort set altid at havde haft start og mål-område på Torvet på Ahlgade, er vi i samarbejde med Holbæk Byforum enige om, at der skal ske noget nyt – både for byen, aftensalg og Natløbet.

Så i år vil start og mål blive flyttet, så vores nye område bliver i krydset Ahlgade/Labæk/Smedelundsgade.

Foto: Holbæk LMK

Vi er friske på at prøve noget nyt – nogle gange er det sundt at ryste posen lidt, og derfor ser vi frem til det nye område som jeg er helt sikker på at deltagerne vil tage godt i mod. Vi forventer lidt mere plads, men vi ser også frem til at være med til at sætte mere gang i den del af byen. Jeg ser frem til at vi sammen med de forskellige forretninger i den del af byen kan lave et super Natløb, fortæller Løbsleder Hans Bruun-Jensen Holbæk LMK.

Årets Natløb rute bliver på 2,5 km og der tilbydes løb og gang for hele familien. Først med start kl. 21.00 hvor vi sender alle børn afsted på deres 2,5 km. Med opstart af børneløbet sidste år håber vi at endnu flere børn vil deltage i år, og alle børn vil få udleveret den flotte Natløbsmedalje når de kommer i mål.

Kl. 21.30 sendes så alle de voksne afsted på 5 km – 10 km samt 5 km gang. Så ja, vi har et bredt tilbud af distancer til hele familien Danmark.

Ruten er blevet ændret en lille smule i forhold til sidste år, så deltagerne skulle gerne udgå de steder hvor der var småproblemer med masser af mennesker.

Vi håber med de nye tiltag, at endnu flere familier vil finde vej til Nattens løb i Holbæk og få en rigtig hyggelig aften i byens gader, hvor alle gerne skulle få en super motionsoplevelse, med masser af tilskuere langs ruten, og hvor der igennem centrum vil være feststemning.

Natløbet giver en unik mulighed for at nyde Holbæks smukke gader – og hele aftenen holder alle byens forretninger åbent frem til kl. 22. Der vil være masser af underholdning og masser af gode tilbud. På vores store scene vil der være masser af spændende underholdning, bl.a. kommer Woods og viser mange af deres dygtigheder på scenen samt mange andre ting arbejdes der på lige pt. Så tag hele familien med til Holbæk og gør et godt køb og slut aftenen af med en motionsoplevelse, som du ikke oplever mange andre steder.

Efter løbet bliver der serveret grillet Holbækpølser + frugt og vand.
Der vil til alle deltagere være en flot topkvalitets-løbe-T-shirt fra Newline, som i år er lilla.

Tilmeldingen til løbet er i fuld gang – prisen for at deltage er: Børneløb 100 kr. børn under 16 år 150 kr. – 5 km 175 kr. – 10 km. 200 kr.

Sidste tilmelding er søndag den 26. august 2018. Herefter er der mulighed for eftertilmelding fra onsdag den 29. august 2018. Eftertilmeldingen kan ske fra vores stand i Sportmaster, Holbæk, – det er også her I kan få udleveret jeres startnummer/ T-shirt.

Selv om løb efterhånden er lidt presset mange steder fra, håber vi stadig at rigtig mange vil komme til Holbæk d 31. august. Vi forventer at vi igen kan havde omkring de 800 deltagere.

Så det er bare på med løbeskoene og kom i træning til d. 31. august.

Læs mere om Natløbet her: http://www.holbaek-lmk.dk eller på Facebooksiden: https://www.facebook.com/Nattens-Løb-Holbæk-417222618367574/