Nat i naturparken er for dig der gerne vil prøve kræfter med at overnatte i det fri. Måske er du nybegynder inden for friluftsliv, men nysgerrig på hvordan man bedst sover ude. Måske er du erfaren og blot ønsker at deltage i det gode selskab. Naturpark Åmosens naturvejleder er med på hele turen og klar til at vejlede om alt fra hvordan man undgår at fryse i soveposen, til hvor man skal stille fodtøjet, så man nemmest finder det hvis man skal op og tisse.

Som et særligt tilbud til dig der deltager i Nat i Naturen, er der først en guidet tur gennem den 900 meter lange Bromølle tunnel. Her vil du få mulighed for at mærke vandets bevægelse om anklerne og se flagermusen i akrobatiske bevægelser inde i tunnelen.

Herefter kører vil til Skellingsted friluftsområde der ligger smukt og fredeligt i naturrige omgivelser, væk fra byens travlhed og støj. Her kan du indhalere den friske duft af skoven, lytte til aftenens lyde og se på stjerner uden forstyrrelser fra andre lyskilder end lejrbålet. Ønsker du ikke at gå med gennem tunnelen, mødes vi her kl. 19.00 Adressen er Åmosevej 96, 4440 Mørkøv.

Det sker den 2. september. Læs mere og tilmeld dig her: 

https://naturparkaamosen.billetexpressen.dk/event/sheet/nat-i-naturpark-amosen-B916A5D8FFFC4D0D851517434251E01D#69707

Foto: ABW