Den populære musikquiz ”Tip et Hit” turnerer landet rundt og spreder stemning med hits fra flere årtier. Karin og Klaus Strand-Holm fra bandet Klaus & Servants fik et veloplagt publikum til at synge og gætte med, da Vallekilde-Hørve Pensionistforening forleden fik besøg af showet, der netop er blevet optaget til en ny sæson på TV.

Der blev både grinet klappet og sunget med. Og snakken gik lystigt på tværs af bordene i festsalen på Sydskolen, da Klaus Strand-Holm, kendt fra pop- og rockgruppen Klaus & Servants, sammen med sin hustru Karin forleden gennemførte deres musikalske quiz-show ”Tip Et Hit” for det feststemte publikum.

TV-aktuel musikquiz
Det populære show er netop blevet optaget til en ny sæson TV-udsendelser på DK4, hvor seerne kan følge Klaus og Karin, når de sammen med Klaus & Servants og en række folkekære kunstnere som Annette Klingenberg, Lis & Per og Jeanette von Flittner giver smagsprøver med underholdning og melodier fra flere årtier, og hvor publikum hjemme i stuerne kan gætte med.

Men i weekenden kunne det feststemte publikum i Hørve altså opleve det populære show i live-versionen, da Klaus Strand-Holm spillede kendte evergreens og Karin stillede spørgsmål om de glade sange, som altid vækker minder til live hos det modne publikum.

Som at være ung igen
Og netop musikken kan sætte gang i hukommelse og minder, der hos publikum fik smilene frem. Som en af deltagerne bemærkede:
– Det er utroligt, som man lige pludselig kommer i tanker om alle mulige sjove detaljer fra de unge år, når vi sidder her og synger med på de gamle slagere. Man føler sig jo helt ung igen.

Mens krydserne på tipskuponerne blev talt op, spillede Klaus Strand-Holm nogle af sine egne hits – blandt andet ”Bank tre gange” og ”Herstedvester”. Desuden spillede han et nummer fra hans seneste Guitar-Album, der tydeligvis vakte begejstring.
– Der er ikke noget, der er bedre end musik og menneskeligt samvær til at skabe en god fælles oplevelse. Og det var da godt nok et publikum med gang i her i Hørve, konstaterede Klaus Strand-Holm med et stort smil efter arrangementet.