Der er bare mennesker, som har mange jern i ilden. Hele tiden. En af dem er Steen Larsen, 64, der bor sammen med sin kone i Taastrup. Han er en ivrig fotograf, så derfor har han blandt andet været med til at tage billeder til ECCO Walkathon, hvor 14.000 personer gik og dermed samlede penge ind til SOS-Børnebyerne og Hjerteforeningen.

Og så er Steen Larsen helt vild med Orø.

Et af Steen Larsens yndlingssteder – Holbæk Havn (Foto: Steen Larsen)

– Jeg tager tit færgen derover, for der sker altid noget i en havn. Jeg har altid mit kamera med mig – et professionelt Nikon D800 – og så skyder jeg nogle billeder, når jeg går. Der dukker altid noget op.

Den ivrige fotograf og hans kone er så vilde med Holbæk, at de vil flytte til byen sommeren 2017.
– Jeg elsker Holbæk Lystbådehavn og spiser gerne på SuRi. Det er et lækkert sted, så fruen og jeg vil gerne rykke teltpælene op og komme til Holbæk, hvor vi begge befinder os godt.

dsc_2154resizewater
Steen Larsen går langt for at få det rette billede i kassen (Fotograf: Steen Larsen)

Da jeg elsker at tage billeder, har jeg lovet, at jeg gerne vil tage nogle gode nogle her til Dit Holbæk, så jeg håber, jeg kan glæde en masse holbækkere med fine billeder fremover.

steen-larsen-fotograf
Steen Larsen på opgave med stor zoom og masser af hestekræfter (Fotograf: Steen Larsen)