Der er kendte gæster på programmet, når Sjællands Teater byder indenfor til de to underholdnings-shows:
TALKSHOWET med Audrey Castañeda og HUMØRBUTIKKEN.

HUMØRBUTIKKEN på Holbæk Teater – gæst: Sofie Stougaard
Torsdag d. 13. oktober kl. 13.00

HUMØRBUTIKKEN på Slagelse Teater – gæst: Per Pallesen
Torsdag d. 20. oktober kl. 15.00

TALKSHOWET med Audrey Castañeda på Holbæk Teater – gæster: Thomas Warberg, Elisa Lykke og Jill Liv Nielsen
Fredag d. 14. oktober kl. 20.00

HUMØRBUTIKKEN er et hyggeligt talkshow, der byder på underholdning med en gæst, kendt fra tv, film eller teater.
Dagens gæst fortæller om sjove og særlige øjeblikke, der har formet livet og karrieren – og undervejs også optræde med muntre indslag af forskellig karakter.

Sjællands Teater byder velkommen indenfor til en underholdende eftermiddag, der også byder på fællessang, kaffe og kage, som er med i billetprisen.

Humørbutikken bestyres af henholdsvis Brian Kristensen i Holbæk og Peter Thieme i Slagelse.

Gæst d. 13. oktober: Sofie Stougaard
Sofie Stougaard er en skuespiller med en helt utrolig stor spændvidde. Hun har medvirket i et hav af film, tv-serier, teaterforestillinger og revyer. Hun var med til at starte revy-gruppen Emmas Dilemma i slutningen af 90´erne og på Sjællands Teater kunne vi nyde hendes komiske talent i sommerforestillingen ZORRO OG DEN FORBUDTE SOMBRERO i 2021.

Gæst d. 20. oktober: Per Pallesen
Per Pallesen har været til grin, gak og løjer i en menneskealder. Han blev folkeeje som den flabede tjener Boldt i ”Matador”. Han startede i dansk revy, da han blev hentet til Hjørring-revyen, som han siden overtog ledelsen for. Siden fulgte tv-succesen ”Dansk Naturgas”, der blandt andet udødeliggjorde figuren Mathisen. Han gav prøver på sit musikalske talent, da han, sammen med vennen Søren Pilmark, vendte op og ned på dansk underholdning med det vanvittige ”Pallesen-Pilmark Show”. Han har et hav af tv-serier og film på cv’et, og hvem husker ikke DRs store dramaserie ”Gøngehøvdingen”, hvor han spillede Svend Gønges ven, Ib?

TALKSHOWET med Audrey Castañeda er en sjov og livsbekræftende ”Friday Night”, der altid har interessante gæster i sofaen.
TALKSHOWET byder på grin, inspirerende livshistorier, fælles hjertevarme og et vidunderligt publikum og vil hen over sæsonen være fyldt med spændende gæster. Glæd dig til at møde musikere, dansere, kunstnere, komikere, skuespillere, forfattere m.m.

Med i billetten er et glas bobler.

Gæster d. 14. oktober: Thomas Warberg, Elisa Lykke og Jill Liv Nielsen

Thomas Warberg er en forrygende dygtig komiker, som kun er blevet bedre med tiden. Historierne er mange, og hans liv har været turbulent i lang tid. Nu kigger han tilbage på manden og karrieren og står stærkere end nogensinde før.
”Jeg glæder mig utroligt meget til at få ham i sofaen til en underholdende snak om det hele.” – siger Audrey.

Elisa Lykke er en sand Tour de Force og power-kvinde i show-bizz. Hun er en af branchens mest kendte castere, managere og PR-agenter. Hun er sprudlende, hurtig på aftrækkeren og kvinden bag succesbøgerne “Kvindefantasier”.
”Jeg tør vædde med, at jeg ikke er den eneste, der kommer til at rødme i sofaen. Du skal virkelig unde dig selv denne oplevelse!” – siger Audrey.

Jill Liv Nielsen. Hele Danmark lærte Jill at kende, som den første vinder af et realityprogram – nemlig “Big Brother.” Det var virkelig stort dengang, og Jill var meget ung. Nu er hun aktuel i tv-serien “Korpset”, hvor deltagerne bliver presset til det yderste.
”Jeg har altid virkelig godt kunne lide hende – og jeg har længe haft lyst til at tale med hende om; hvordan livet pludselig slog kolbøtter, hvordan hun blev kendt – og åbnede op om en barsk barndom, og om, hvor hun er i dag.” – siger Audrey.

Læs mere og køb billetter på www.sjællandsteater.dk

Pressefoto