Det er tid til at vise sit heltemod og finde sin indre kriger frem! Min Drømmedag gentager succesen for 3. år i træk med Min Indre Kriger arrangement for børn med livstruende sygdomme.

Fredag den 16. juni står et hold af makeup-artister, fotografer og frivillige klar til at tage imod to børn og deres familier, som skal finde deres indre krigere for en dag. Det er den frivillige velgørenhedsorganisation Min Drømmedag, der gør det muligt for disse børn med livstruende sygdomme samt deres familier at tilbringe en hel dag som ægte krigere langt væk fra sygdom og hospitaler.

Ønsket med organisationen Min Drømmedag er enkel; en dag væk fra sygdom og hverdagens pligter for de syge børn og deres familier. En hel dag, hvor børnene kan drømme sig væk i en verden hvor de finder deres indre kriger frem, med alt hvad der hører til. Både krigerdragter, vikingehjelme, våbenkammer, makeup-artister og fotografer står klar, så krigerne kan forevige dagen med de sejeste billeder og vildeste oplevelser.

Det er Marion Krobath Olesen, der har stiftet organisationen Min Drømmedag (tidligere Min Prinsesse Drøm), som i dag styres af formanden Pernille Hornshøj, der i samarbejde med Børnecancerfonden og Make-A-Wish Danmark, gør det muligt at give børnene en mindeværdig dag. Hele holdet af fotografer, sponsorer, makeup-artister og hjælpere, som er med til at skabe de perfekte rammer og oplevelser for børnene og deres familier, er frivillige kræfter, som drives af glæden ved at gøre noget godt for andre. Drømmedagene er fyldt med overraskelser for familierne i form af et professionelt fotoshoot, en kriger make-over, egen backstage fotograf og masser af forkælelse fra holdet af frivillige, bl.a. en krigermiddag og en kæmpe slik buffet. Alle gaver og oplevelser er doneret frivilligt af Min Drømmedags sponsorer.

”Den vildeste oplevelse at kunne give familierne”
Drømmedagene så for første gang dagens lys i 2016, hvor Min Prinsessedrøm blev afholdt. Siden har der hvert år været tre store arrangementer på slotte rundt om i Danmark i uge 37 for prinsesserne. I 2021 blev Min Indre Kriger lanceret med et enkelt arrangement på Sjælland, som var en kæmpe succes. I 2022 blev der afholdt to kriger arrangementer og i år skal der afholdes hele tre, da konceptet er en kæmpe succes. For første gang bliver Min Indre Kriger afholdt på Fyn.

Arrangementerne skaber lys i mørket for livstruende syge børn og deres familier. En dag som for mange af børnene er skelsættende i deres fremadrettede liv i form af fornyet livsmod, selvværd og minder for livet. En dag som mange af forældrene efterfølgende beretter som ”Den bedste dag i vores børns liv”.

Frivillig Mia Weibel Roswall har været med i alle årene og beretter om det at være frivillig på drømmedagene: ”Det er så givende, en fantastisk oplevelse og utrolig livsbekræftende for mig og alle de megaseje børn og deres familier. En uforglemmelig dag på højde med andre livsbegivenheder
såsom barnedåb, konfirmation, rund fødselsdag osv.. ”

Arrangementerne finder sted i uge 24 henholdsvis i Jylland, på Fyn og på Sjælland. Ugens første arrangement er mandag den 12. juni på Vikingemuseet Lindholm Høje i Nørresundby, dernæst onsdag den 14. juni på Vikingemuseet Ladby i Kerteminde og sidst fredag den 16. juni på Brorfelde Observatorium i Tølløse.

Foto: ABW