Mentech Danmark er beæret over det fantastiske besøg af GF Forsikring Skadedirektør Per Haulund og GF Teamleder Anne Bruun Jensen. De ønsker at udtrykke deres dybe anerkendelse for deres engagerede samarbejde og dedikation til at minimere elektronikaffald i Danmark:

Ved besøget på vores hovedkontor havde vi den ære at overbringe GF Forsikring deres velfortjente CO2-diplom for 2022. Denne præstation er et tydeligt tegn på vores fælles bestræbelser på at reducere CO2-udledningen og skabe en mere bæredygtig fremtid.

Mentech og GF Forsikring har ambitiøse målsætninger for 2023 og ser frem til at udføre en række aktiviteter i samarbejdet. GF Forsikrings deltagelse i vores Mentech ECO-initiativer har gjort en betydelig forskel. Sammen har vi gjort fremskridt med at mindske elektronikskrot og bevæge os mod en mere cirkulær økonomi.

Vi er dybt taknemmelige for at have GF Forsikring som vores partner og for det yderst positive samarbejde mellem vores to organisationer. Vi opfordrer andre til at deltage i vores ECO-samarbejde for at kunne gøre en endnu større positiv forskel.

Endnu engang vil vi gerne udtrykke vores store tak for det gode samarbejde med GF Forsikring. Vi ser frem til at fortsætte vores partnerskab og tage nye skridt mod en mere bæredygtig fremtid.

GF Forsikring har filialer i bl.a. Sorø, Slagelse og Holbæk

Pressefoto