I foredraget fortæller Mathilde sin historie om et liv med autisme (GUA), angst, OCD, ADHD og spiseforstyrrelse, samt hvordan hun kom ud af sin angst for sæbe, som plagede hende i 6 år. Det skriver Holbæk Bibliotek.

Mathilde fortæller om de første år af sit liv, hvor det blev tydeligt for hendes omgivelser, at hun var anderledes. Hun beskriver sit møde med skolen og hvordan hendes autisme påvirkede hende op gennem skoleforløbet.

Foredraget beskriver også hvordan problemer med blandt andet skoleskift gav en stressbelastning, der som konsekvens gav angst. Men foredraget handler også om Mathildes rejse ud af angsten og de mål hun allerede nu har nået og de mål der ligger og venter ude i fremtiden.

Mathilde siger: ”Det er meget vigtigt for mig, at folk der har været til mit foredrag går hjem med en følelse af, at de ikke er alene, hvad enten de selv står i angst og autisme, eller er pårørende. Jeg vil rigtig gerne have, at folk går hjem med en følelse af håb og med lysten til at kæmpe videre. Jeg vil også gerne medvirke til, at der sættes fokus på, at folk med autisme sagtens kan de samme ting, som andre mennesker uden diagnoser kan.”

Foredraget henvender sig til fagfolk, forældre, pårørende samt børn og unge med autisme og/eller angst

For mere information klik her.