Samproduktion med Teatret st. tv – Frit efter Halfdan Rasmussens populære børnesang

Forestillingen spiller 17.-18.-19. nov. på Teatret FAIR PLAY i Holbæk – alle dage kl. 9.30 + 11.00.

MARIEHØNEN EVIGGLAD spiller for alle fra 2 år og op – både familier og børnehaver.

Alle kender Marie. Hun er glad. Evigglad. Bare ikke når det regner! Ingen har ly til Marie, som får våde kolde tæer. Undtagen Søren selvfølgelig. Men han er så slimet og sneglesnasket…

Mariehønen Evigglad er en fest for sanserne med skønne dukker i en detaljerig scenografi og et nykomponeret musikalsk lydbillede. Publikum sidder i skovbrynet helt integreret i forestillingens univers hvor de sammen med pigen i skoven oplever den velkendte historie om hvordan Marie blev til Madam Snegl.

Halfdan Rasmussens digt om Mariehønen Evigglad er et fantastisk oplæg, som alle børn kender. Betina Grove, som også står på scenen, har i sin dramatisering udvidet historien så den i øjenhøjde med de små publikummer sætter fokus på det der svære noget med venskab.

Om teatrene
Mariehønen Evigglad er den første samproduktion mellem FAIR PLAY og Teatret st. tv.
Sjællands Teater FAIR PLAY er Holbæks hyggelige og intime teater for børn, unge og voksne. Teatret præsenterer teater, der betyder noget – forestillinger, der giver både børn og voksne en oplevelse, de ikke får andre steder.
Teatret st. tv er et turnerende teater, der skaber nærværende nyskrevet dansk dramatik til børn, unge og voksne. Teatret undersøger almene problematikker og sætter disse på spidsen for at indfange pointen.

Begge teatre ønsker, at publikum opnår en kunstnerisk sansemættet oplevelse, der skaber stof til eftertanke.

Læs mere og bestil billetter her

Pressefoto indsendt af Holbæk Teater