Det er nu muligt at opleve Marie Key helt alene på scenen. Efter 15 vellykkede solokoncerter i efteråret og vinteren fortsætter Marie Key sin solo tour i 2021 og byder velkommen til en helt særlig aften i sangskriverens stemningsfulde og humoristiske univers. Det sker 18. marts 2021.

Publikum kommer tæt på og får både nye versioner af store sange som “Uden Forsvar” og “Landet” – såvel som helt nye og endnu ikke udgivne sange. Sangene ledsages af humoristiske anekdoter og historier om sangenes tilblivelse.

Marie Key siger selv om sit nye solo format: “Det startede egentlig som et eksperiment med det her solo format. Jeg havde aldrig før optrådt alene på scenen, så jeg vidste ikke, om jeg ville synes om det. Men jeg kan virkelig godt lide det – det er faktisk kommet bag på mig, hvor godt jeg trives i den her meget enkle setting. Det er spændende at få lov at barbere sangene ned. Teksterne træder længere frem og jeg nyder at have god tid til at snakke mellem sangene. Publikum føles også tættere på og det er rart. Jeg varierer i sætlisten hver aften, hvilket giver solokoncerterne en uforudsigelighed, som er sjov og ny for mig.”

Om de kommende solokoncerter siger Marie Key: “Jeg glæder mig til at komme ud og spille igen – det er altid en helt særlig oplevelse at være i et rum sammen med sit publikum – det tænker jeg mere over nu. Der plejer at være en varm og uformel stemning til de her solokoncerter – den glæder jeg mig til at være en del af i igen.”

Læs mere her

Foto: ABW