Mandag den 21. marts inviterer Louis Nielsen Holbæk indenfor til lancering af den nye kollektion, og butikken omdannes med blomster og pynt til et lille, engelsk univers. Samtidig inviteres kunderne på lidt godt til ganen i løbet af dagen.

I butikken glæder ejer og chefoptiker Annette Bengtsson sig til at præsentere den nye kollektion og bakkes op af Anders Hermansen, der er produktchef hos Louis Nielsen.

– Det er en fed kollektion med farver og blomster. Jeg er sikker på, at den vil blive populær hos kunderne her i Holbæk, fortæller Annette Bengtsson og fortsætter.

– Vi glæder os til at præsentere kollektionen med lidt engelsk forkælelse for alle interesserede den 21. marts, fortæller hun.

Blomstrede briller

Liberty blev grundlagt af Arthur Lasenby Liberty i 1875 og er mest kendt for brandets stormagasin, der ligger i hjertet af Londons shoppinggade Regent Street. Libertys karakteristiske blomsterrige og grafiske print ses i brandets kollektioner på både tøj, accessories og interiør. Netop blomsterprintet går også igen på flere briller i kollektionen.

Hos Louis Nielsen Holbæk forventer Annette Bengtsson, at de blomstrede stel vil blive populære i en årstid, hvor alt springer ud og solen kommer frem på himlen.

– De fleste danskere kender nok Liberty for deres blomstrede børnesengetøj og pyntepuder. Blomsterprintet er taget med i kollektionen, hvor det ses tydeligt på flere af brillerne i kollektionen, fortæller Annette Bengtsson.

Hos Liberty er der begejstring for den nye kollektion, og det store engelske brand gik specifikt efter et samarbejde med Louis Nielsen.

– Med Louis Nielsens mange års erfaring med at tilbyde briller til en overkommelig pris til befolkningen og Libertys ikoniske tekstil- og kulturelle arv, er det et perfekt partnerskab. Vi er begejstrede for kollektionen, der perfekt indfanger Liberty, fortæller Madeleine Macay, der er CMO hos Liberty.

Børnestel med kant

Specielt børnestellene vækker opsigt med blomstrede stænger og et markant udtryk. Annette Bengtsson forventer, at de vil blive blandt bestsellerne.

Annette Bengtsson og kollegerne glæder sig til at invitere indenfor til at præsentation af kollektionen mandag den 21. marts i butikken.

Pressefoto: Hos Louis Nielsen Holbæk inviterer chefoptiker Annette Bengtsson og kollegerne til et særligt Liberty-event mandag den 21. marts. Her præsenteres den nye kollektion af brillestel fra det ikoniske engelske brand, og butikken pynter op og byder på engelsk stemning og lækkerier.