Louis Nielsen holder fest for alle medarbejdere lørdag den 2. april. Derfor er butikken lukket. Det er tre år siden, at medarbejderne sidst kunne feste sammen.

Louis Nielsen Holbæk har sædvanligvis åben hver lørdag, men lørdag den 2. april er butikken lukket. Her er alle Louis Nielsens medarbejdere nemlig til fagligt seminar og efterfølgende stor fest på Comwell i Kolding.

– Vi lukker alle vores butikker og holder en stor fest for medarbejderne for at sige tak for deres store indsats og flotte arbejde, fortæller adm. direktør Mads Nygaard.

Vigtigt for sammenholdet Det er tre år siden, at medarbejderne sidst var til fest. Corona har aflyst den årlige fest, Louis Nielsen Live, flere år i træk. Derfor er den ekstra tiltrængt i år.

– Vi har et stærkt fællesskab, og det mærker vi ekstra stærkt, når vi alle er samlet. Vi har savnet det, men nu kan vi endelig mødes igen alle sammen. Det er vigtigt for sammenholdet i hele virksomheden, fortæller Mads Nygaard.

Over 800 medarbejdere deltager i festen, som byder på flere store musiknavne, som først afsløres på aftenen, standup, middag, fri bar og overnatning.

Håber på kundernes forståelse Hos Louis Nielsen Holbæk er ejer og butikschef Bo A. Nielsen klar over, at en ekstraordinær lukkedag kan resultere i frustrerede kunder, men håber på forståelse.

– Jeg håber på kundernes forståelse for, hvorfor vi holder lukket denne ene lørdag. Medarbejderne har snakket om festen i flere år. Det er svært at beskrive, hvor meget de glæder sig, og de fortjener det virkelig, fortæller han.

Mandag den 4. april er Louis Nielsen Holbæk åben igen.

Pressefoto