Der var fart over feltet, da 20 virksomheder satte sig i sædet for den gode sag. Den flotte tilslutning til Team Rynkeby Holbæk og Go-Kart Land’s velgørenheds-arrangement den 31. maj betød et flot overskud, som sendes direkte videre til Børnecancerfonden.

Frem mod cykelturen til Paris i uge 27 arbejder Team Rynkeby Holbæk ihærdigt på at samle penge ind til kritisk syge børn og deres familier. Mange virksomheder har allerede valgt at støtte den gode sag direkte med et sponsorat, men der er også masser af muligheder for at støtte ved at deltage i velgørenhedsarrangementer. Gokart Le Mans var et af dem.

De 10 bilforhandlere i Holbæk var at finde på deltagerlisten og de blev udfordret af 10 andre virksomheder, som havde valgt at bruge torsdag aften på arrangementet, som både bakker op om et godt formål, men som også giver virksomhederne mulighed en fornøjelig aften med kolleger og venner.

– Vi er rigtig glade for, at Go-Kart Land sponsorerer Team Rynkeby Holbæk ved at stille bane og karts til rådighed til kostpris for arrangementet. Deltagerne betaler den sædvanlige pris for hver kart. Det betyder, at overskuddet går direkte til det gode formål. Det er fantastisk, når virksomhederne i lokalområdet kan arbejde sammen på denne måde, siger Peter Sørensen, som er eventarrangør i Team Rynkeby Holbæk.

Der var lagt op til en drabelig dyst – og der blev kørt til på banen. Der var hård konkurrence mellem de deltagende virksomheder: Team Juel fra Jørgensen Entreprise løb af med sejren, skarpt fulgt af Holbæk Planteskole, som kom på andenpladsen og Peugeot indtog skamlens tredjeplads.

Aftenen sluttede helt, som sådan noget skal: Med dejlige grillpølser og kolde øl. Så alt i alt var det en herlig aften med sjov konkurrence, mad og drikke og gode grin.