Let hverdagsmakeup handler om at bruge færre produkter og skabe et mere naturligt udseende. Du behøver ikke at bruge mange produkter eller bruge meget tid på at lægge makeup’en.

Husk at en let hverdagsmakeup er meget personlig, og du kan tilpasse den til dine egne præferencer og stil. Formålet er at opnå en naturlig og frisk udstråling, der understreger din naturlige skønhed.

Lantz Copenhagen vil gerne gøre det nemt for dig, men også bedre for miljøet. De udvikler derfor produkter, som kan minimere brugen af vatrondeller og vatpinde.

Skal du derfor bruge vatpinde, så vælg dem gerne i økologisk træ eller bambus. For da bambus gror 4-6 gange så hurtigt som alm. træsorter og derfor optager mere CO2, er bambus et langt bedre materiale end plastik set i et miljømæssigt perspektiv. Du kan også få vatrondeller lavet i økologisk dyrket bomuld, der ikke er sprøjtet. Men det allerbedste, du kan gøre, er at nedsætte dit forbrug af vatrondeller og vatpinde mest muligt.

Hos Lantz Copenhagen har de et lille men godt udvalg af forskellige rensesvampe. Alle kan genanvendes, og vaskes i kogende vand, eller i vaskemaskinen på op til 60 grader.

Og med Lantz Copenhagens to nyeste produkter Pro Mascara Length & Volume kan du helt undgå brugen af vatrondeller. Du tager let og hurtigt mascaraen af ved at skylle med varmt vand. Dette gøres super let, når du er i bad eller ved håndvasken. Mascaraen nuldrer nærmest af, af sig selv.  Mascaraen er formuleret med bi-voks, der lægger sig som små rør omkring dine vippehår. Rørene løsner sig så når de bliver gennemfugtet af det varme vand, og farven slipper sig fra dine vippehår. Ret så genialt.

Læs mere her og følg Lantz Copenhagen på Facebook