Lige inden det første træningspas kan den konstituerede sportschef Rasmus Stenild offentliggøre, at trænerstaben er på plads.

Foto: ABW

Lars Feist, Christian Lamhauge Holst, Jimmi Nymann Falk, Aske Lundsgaard og Muhammed ”Mumi” Malgac kommer til at udgøre kvintetten, når Holbæk Bold & Idrætsforening starter træningen op mandag d. 15. juli.

”Det er et yderst kompetent trænerteam vi har fået landet. Det er et trænerteam, der komplementerer hinanden godt og som er kendetegnet ved høj faglighed og hårdt arbejde – men som også har rødder i talentudviklingen. Aspekter, der tydeligt afspejler det stærke DNA omkring unge, sultne, egenudviklede spillere, der også fremadrettet skal kendetegne Holbæk B&I”, udtaler konstitueret sportschef Rasmus Stenild.

Lars Feist, der i forrige sæson var first team coach, har forlænget sin aftale og får til den kommende sæson hovedansvaret for førsteholdet, når han sammen med den tidligere færøske landsholdsspiller Christian Holst kommer til at udgøre det nye trænerteam.

Christian Holst har spillet mere end 300 kampe i Superligaen og 1. division med 117 scoringer til følge, så der er tale om en særdeles målfarlig og erfaren herre.

Holst, der også har 50 landskampe på sit CV, er uddannet UEFA A-licens træner og er ved siden af sin trænergerning i HBI ansat på Holbæk Sportsakademi, hvor han er ansat som lærer og angrebstræner.

Jimmi Nymann Falk fortsætter som assistenttræner i A-truppen og har ansvaret for reserveholdet, der til den kommende sæson skal spille i serie 1.

Aske Lundsgaard tilknyttes som fysisk træner. Aske er uddannet i human fysiologi og har tidligere erfaring som spiller på 1. og 2. divisionsniveau. Askes opgave bliver at gøre spillerne klar til 2. division samt skabe en blå-tråd i den fysiske træning fra klubbens ungdomshold og hele vejen til førsteholdet.

Muhammed ”Mumi” Malgac fortsætter som målmandstræner og får ansvaret for klubbens 1. holds målmænd og målmændene på de ældste ungdomshold.

Rasmus Stenild er ovenud tilfreds med det nye team, hvor han er sikker på, at den viden om trup og spillestil, der ligger hos Lars Feist, Jimmi Nymann Falk og Muhammed ”Mumi” Malgac kombineret med nye øjne og viden fra Christian Holst og Aske Lundsgaard, kan blive et rigtig stærkt team.