Skal din bolig males indvendig? Så kan du med fordel læse med i det følgende.

Er det dyrt at få malet boligen af en professionel maler?
Det er klart at du betaler såvel malerens løn som udgifterne til materialer når du lader en faguddannet maler male din bolig fra kælder til kvist. Men du skal tænke på at det altså heller ikke er helt gratis – eller blot billigt – selv at forestå malerarbejdet.

Først og fremmest skal du påregne direkte udgifter i forbindelse med indkøb af malergrej og materialer. Dette løber hurtigt op – og du kan ikke trække denne udgift fra i skat.

Dernæst skal du sætte mange dages fuldtids arbejde af til projektet. Og lægger du dit forventede time forbrug oven i udgiften til indkøb af udstyr og materialer vil det hurtigt stå klar ta det bedre kan betale sig at hyre en dygtig maler.

Find den bedste og billigste maler i Holbæk
Hvis du er på udkig efter en maler som tilbyder professionelt udført malerarbejde i Holbæk – og oven i købet til en overkommelig pris – behøver du ikke at lede med lys og lygte. Du kan nemlig finde ham eller hende hos den lokale afdeling af det landsdækkende danske malerfirma Malerkanonen.

Malerkanonen arbejder udelukkende sammen med de dygtigste og mest kompetente håndværkere landet over, og stiller meget høje krav til deres samarbejdspartnere. En Malerkanonen maler vil således altid være både rutineret og erfaren, og selvfølgelig veluddannet. Samtlige Malerkanonens malere besidder stor ekspertise inden formaling af vægge, lofter og indvendigt træværk i private boliger. Dette er din garanti for en maler med de stærkeste forudsætninger for at levere resultater af høj kvalitetsmæssig standard.

Samtidig kan Malerkanonen i kraft af sin status som landsdækkende virksomhed opnå gode rabatter i forbindelse med en gros indkøb af maling og andre materialer samt diverse malergrej. Det betyder at priserne på professionelt udført malerarbejde kan holdes i et leje hvor de fleste kan være med.

Når du lader en Malerkanonen maler løse opgaven med indvendig maling af boligen kan du således ikke blot være sikker på at denne bliver løst til UG med kryds og slange. Du er også garanteret priser som ikke slår bunden ud af dit budget. Og du slipper oven i købet for selv at skulle røre en finger i forbindelse med det tunge og tidskrævende malerarbejde.

Du kan få yderligere information om Malerkanonen, og kontakte din lokale Malerkanonen maler Holbæk via Malerkanonens hjemmeside malerkanonen.dk

 

Malerkanonen arbejder udelukkende sammen med de dygtigste og mest kompetente håndværkere landet over. PR-foto

indlæg2022