En 37-årig kvinde blev sent torsdag aften dræbt med flere knivstik, da hun fik fri fra arbejde i Holbæk.
Midt- og Vestsjællands Politi modtog kl 23.10 torsdag aften melding om, at en kvinde blev overfaldet med kniv på Samsøvej i Holbæk.

Den første patrulje, der ankom til stedet, fandt en 37-årig gravid kvinde fra Odsherred ramt af flere knivstik. Kvinden blev bragt til sygehuset i Holbæk, hvor det blev konstateret, at hun var afgået ved døden. Kvinden var gravid, men på nuværende tidspunkt er barnet fortsat i live.

Politiet er massivt tilstede på Samsøvej, hvor der natten igennem er blevet søgt med hunde i området.

Den foreløbige efterforskning viser, at kvinden netop havde fået fri fra arbejde, da hun i sin bil blev overfaldet af en endnu ukendt gerningsmand, der stak hende flere gange og trak hende ud af bilen. Et vidne forsøgte at gribe ind og tage fat i gerningsmanden men kunne ikke forhindre drabet.

”Vi har indledt en omfattende efterforskning. På nuværende tidspunkt har vi ikke mistanke til nogen konkret gerningsmand og vi kan heller ikke endnu sige noget om, hvad der har været motivet til drabet”, siger efterforskningsleder politikommissær Martin Eise Eriksen.

Alle vidner, der har været i området omkring Samsøvej umiddelbart forud for gerningstidspunktet eller som i øvrigt har bemærket personer eller køretøjer på stedet, bedes kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på 1-1-4.

Kilde

Foto: JTL