Kunstfotograf Astrid Kruse Jensen har et hus i en skov ved Skarresø, hvor hun henter inspiration til sine værker. Astrid Kruse Jensen bor sammen med mand og børn i et 300 kvadratmeter stort hus, der tilhører Astrup Gods:

»Jeg havde fået færten af, at godser har nogle ret fantastiske huse rundt omkring, og da vi flyttede fra Amager til Holbæk for et år siden, begyndte jeg at ringe rundt. Det sjove er, at godsejeren siger ‘det er lige dig, vi har gået og ventet på’, da jeg ringede. Jeg tror, de lige havde haft oppe at vende, hvad de skulle stille op med huset«, siger Astrid i et interview med Politiken 3. september 2017. Hun fortsætter:

»Første gang jeg så stedet her, havde jeg det virkelig sådan ‘ah!’. Det var som at komme hjem. Jeg er vokset op i et rækkehus med en skov i baghaven, men ikke noget så isoleret som det her«.

Læs hele interviewet i Politiken her.