50 minutters interaktiv forundring og refleksion over julens budskab sådan lidt på bagkant. Medvirkende er bl.a. skuespiller Trine Pallesen, teaterleder og skuespiller Brian Kristensen og præst Cecilie Ahlmann Raaberg.

Julen varer lige til januar. Sådan er det i hvert fald i kirken, hvor julen først slutter den 6. januar med Helligtrekongers Dag. Her fejrer man, at de hellige tre konger besøger det lille Jesusbarn med guld, røgelse og myrra(skær).

Skuespiller Trine Pallesen, teaterleder og skuespiller Brian Kristensen og præst Cecilie Ahlmann Raaberg. Pressefoto.

I år markeres det i Sdr. Asmindrup Kirke ved Holbæk med en særlig gudstjeneste, der bruger elementer og virkemidler fra teatrets verden. I et nyt samarbejde mellem Holbæk Teater, Holbæk Provsti og Vipperød Menighedsråd går gudstjenesten i kødet på krybbespillet med poesi, nysgerrighed og kærlighed. For kan et krybbespil overhovedet andet end at være nuttet? Kan det sige moderne, voksne mennesker noget, måske endda rykke noget i os? Det undersøger gudstjenesten i monolog, sang, forestilling, prædiken og dialog med alle, der har lyst til at deltage.

Rammen er Sdr. Asmindrup Kirkes nyåbnede kirkerum, der fremstår som et åbent, moderne kirkerum i en 900 år gammel landsbykirke. Medvirkende er bl.a. skuespiller Trine Pallesen, teaterleder og skuespiller Brian Kristensen og præst Cecilie Ahlmann Raaberg.

Tid:
Lørdag den 4. januar kl. 13:30 og kl. 16:00
Søndag den 5. januar kl. 11:00 og kl. 14:00

Sted:
Sdr. Asmindrup Kirke, Hellestrupvej 36, 4390 Vipperød