I slutningen af 2022 blev det meldt ud, at når Reitan Convenience Danmarks aftale med DCC Energy (Shell) udløber, vil Uno-X overtage 57 stationer landet over. Nu er Uno-X flyttet ind i Holbæk, hvilket bliver markeret med fejring af åbningen onsdag d. 6. marts.

Bilister i Holbæk vil nu opleve nye farver og logo, når de skal tanke eller vaske deres bil. Det sker, da Uno-X har overtaget den tidligere Shell-station på Gl. Ringstedvej 35 i Holbæk.

Åbningen af de nye stationer markeres med en prisrabat mellem kl. 15-18, hvor bilister vil få en krones rabat på brændstof på åbningsdagen onsdag d. 6. marts. Yderligere vil bilister på åbningsdagen få 50 % på enkeltvaske i vaskehallen og i en måned frem.

“Vi glæder os i Holbæk til at åbne vores nye Uno-X station. Det gør vi med gode åbningstilbud til de forbipasserende, som både kan spare på brændstof og vask. Den nye station bliver vores 4. station i Holbæk, så vi nu er endnu mere synlige og tilgængelige for bilister fra Holbæk og omegn.” siger Thomas Jessen, distriktspartner hos Uno-X Mobility.

Udvidelse af Uno-X-netværket
Uno-X er en del af Reitan Retail, og er begyndt at samle hele forretningen Uno-X under ét brand, der kommer til at dække over stationer til både privatbiler og tung trafik.

Med udvidelsen af de 57 nye stationer udvider selskabet sit netværk fra 222 stationer til i alt 279 stationer. Dette betydelige skridt fremad positionerer Uno-X som landets næststørste stationskæde. Konverteringerne af de nye stationer blev påbegyndt i starten af januar 2024 og forventes afsluttet før sommeren.

Claus Gottlieb, markedsdirektør i Uno-X Mobility, er glad for den nye station i Holbæk:

”Vi glæder os til at byde vores kunder velkommen på den nye station i Holbæk, hvor vores vigtigste opgave bliver at levere enkle løsninger, der gør det nemt at være kunde hos Uno-X. Uanset om vores kunder har brug for benzin, vask eller opladning, vil Uno-X være med til at udvikle fremtidens mobilitet.”

Eksisterende kunderelaterede ydelser består
Uno-X bekræfter også, at vaskenøglen stadig kan bruges i vaskehallen, og at Shell Card Erhverv/Q8 Erhvervskort fortsat vil blive accepteret på stationen. På den måde sikres det, at eksisterende serviceydelser stadig kan benyttes og være tilgængelige for kunderne.

Pressefoto