Vi kender alle Lei Moe som en legendarisk og eftertragtet korsangerinde gennem de sidste 40 år for bl.a. Randy Crawford, Peter Belli, Rugsted Kreutzfeldt, Henrik Strube, samt i diverse TV shows og Melodi Grand prix’er.

Den 3. maj 2024 gæster hun og Travelling Brothers Kulturhuset No1 i Tølløse.

KØB billet 160 kroner plus gebyr.

Bag Travelling Brothers står fire stærke topmusikere, der i årtier har sat hver deres præg på den danske og amerikanske bluesscene. Sammen har de med base i Austin i Texas i april 23 leveret et nyt og svedigt rock’n roll-album; Hey Y’all, der kan bringe både hjerte, blod og dansegulv i kog.

Bandet består af:
– Gabe Rhodes, guitar og vokal, har turneret og indspillet med store navne som Willie Nelson, Mark Knofler, Emmely Harris, Keb´ Mo, Gary Nicholson, Marcia Ball og Delbert McClinton.
-Morten Wittrock, piano og vokal, har i mere end 25 år indspillet og produceret et stort antal albums i både Danmark og USA, og er blandt andet manden bag nummeret Big Easy, som blev brugt i TV-serien Lethal Weapon i 2017. Han har på den danske musikscene blandt andet arbejdet med Tamra Rosanes, Ester Brohus, Jes Holtsø, Lei Moe, Allan Mortensen, Tobias Trier og Trols Lyby.
– John Chipman, trommer og vokal: John er en af de mest aktive trommeslagere i Austin, i både studie og live, og er blevet kåret som ”Austin Drummer of the Year”.
– Kaspar Lindhardt, bas og kor: Kaspar er kendt fra den danske musikscene, hvor han blandt andet har spillet med Tamra Rosanes, Ester Brohus, Jes Holtsø og Mona Larsen. Han er uden tvivl manden, der altid holder sammen på det hele!

Foto: ABW