​Leif Panduro Jensen, koncerndirektør i Region Sjælland, går på pension til august. Han har i sin tid i regionen brugt sin store erfaring som læge og topleder til at styre regionen gennem coronatiden, hvor han har siddet for bordenden i regionens COVID-19-beredskab.

Der efterlades nogle store og markante sko, som efterfølgeren til Leif Panduro Jensen skal udfylde, når koncerndirektøren til august stopper i Region Sjælland og går på pension.

I sin tid i Region Sjælland har Leif Panduro Jensen udover COVID-19 haft et stort fokus på at udvikle det samlede regionale sundhedsvæsen for patienterne, personlig medicin, kunstig intelligens, forskning, Sundhedsplatformen og ikke mindst regionens projekt Perspektiv 20-23, som skal forbedre kvaliteten og finde løsninger på udfordringer på tværs af hele regionen til gavn for patienter og personale.

Men med udsigt til kontrol med COVID-19 ved hjælp af vaccinerne her til sommer, føles tiden rigtig til at trække sig tilbage.

– Jeg har været glad for mine tre og et halvt år i Region Sjælland, og det er da også med en vis vemod, at jeg går på pension efter sommeren. Jeg er nu fyldt 65 år, og jeg ønsker at prioritere min tid til andre aktiviteter end arbejde blandt andet på langturssejlads med min båd, der ligger i Sydfrankrig. Jeg synes, at august er et passende tidspunkt til at give tøjlerne videre til den næste, da COVID-19 formentlig vil være under kontrol, og det forberedende arbejde med budget og et nyt regionsråd vil være i fokus, så min afløser kan komme godt ind i regionens prioriteringer. Indtil da vil jeg fortsætte arbejdet med uformindsket energi, siger Leif Panduro Jensen, koncerndirektør i Region Sjælland.

Leif Panduro Jensen deler interessen for at sejle med sin kone, som allerede er pensioneret. Derudover ser han frem til at bruge tid sammen med sin familie herunder sine to børn og svigerbørn. Selvom han officielt træder tilbage til august, så ser Leif Panduro Jensen frem til fremover at følge udviklingen i Region Sjælland og det samlede regionale sundhedsvæsen lidt på afstand, når han går på pension.

Leif Panduro Jensen har været og er fortsat lidt endnu en del af direktionen i Region Sjælland, som også tæller regionsdirektør Per Bennetsen og koncerndirektør Lone Lindsby. Hans ansvarsområder i Region Sjælland har været beredskabet, sygehusene og deres udvikling, IT herunder også Sundhedsplatformen, forskning og innovation og det præhospitale område.

 

Kilde

Foto: ABW