Den står på fodbold i lange baner, når den står på DGI’s kommunemesterskaber i Odsherred og Holbæk i weekenden. Her mødes 359 fodboldbørn U6 til U12 fra 58 hold på kryds og tværs fra de to kommuners fodboldklubber til fodboldfest.

Billeder fra indendørs fodboldskole i Torstedhallen i skolernes vinterferie uge 7. Fodboldskolen er for U8-U10 drenge.

Hallerne i Tuse, Gislinge Hagested får travlt, når 359 fodboldspillere tjekker ind til DGI’s kommunemesterskaber.

“Det er rekordantal for dette mesterskab, som afvikles for årgangene U6-U12. Stævnet var planlagt til kun at foregå i Gislinge, men også hallerne i Tuse og Hagested bliver brugt, for at alle hold kan spille”, siger Christian Sloth, der er idrætskonsulent hos DGI.

Gode oplevelser fastholder
Kommunemesterskaberne er et ekstra tilbud til fodboldklubberne, hvor der er gjort ekstra meget ud af rammerne. Fx bliver alle hold præsenteret til musik, mens der er konfetti til medaljeoverrækkelsen.

“Det er godt at se, at der er så stor opbakning fra klubberne til at give de yngste spillere en fantastisk oplevelse. For selvom det nemt kan komme til at handle om, hvem der vandt eller scorede flest mål, så er det vigtigste, at ungerne har det sjovt, så de får lyst til endnu mere bold”, siger Christian Sloth.

Tid og sted
Kommunemesterskabet bliver afholdt i hallerne i Tuse, Gislinge og Hagested lørdag den 25. februar 2017. I Tuse fra kl. 9.00 til 16.00, i Gislinge fra kl. 9.00 til 18.00 og i Hagested fra kl. 11.00 – 15.30

Til KM i Holbæk-Odsherred Kommune deltager følgende 13 foreninger: Jernløse BK, Vipperød BK, Gislinge BK, FK Odsherred, Asnæs BK, Mørkøv IF, Hørve IF, Svinninge IF, Tuse IF, Kirke Eskildstrup BK, St. Merløse Fodbold, Jyderup BK og Nykøbing IF.