Sjællands Teater præsenterer action-forestillingen TENNIS, der er skabt af nogle af Danmarks bedste fysiske teaterkunstnere.

Forestillingen spiller på Holbæk Teater onsdag d. 24. april.

I forestillingen TENNIS får publikum chancen for at overvære kampen, som alle har ventet på!

De to tennisguruer DON McEnroe og Björn GNU står endnu engang over for hinanden i den ultimative og altafgørende duel. Træningen har været hård og umenneskelig, for INTET står højere end ønsket om at vinde. Med alt fra fingerstrik til tango-wrestling, beskidte tricks og det bedste 80’er look kæmper de to rivaler en nervepirrende kamp om at kunne dømme den anden ude. Men hvem kæmper vi i virkeligheden mod? Og hvad er sejren værd?

DON og GNU er tilbage i deres livs form og tager os med på en actionfyldt, sveddryppende og poetisk jagt på sandheden om ægte kampånd. Med slapstick komik og rørende dans, forsøger de to antihelte, i bedste DON GNU-stil, at vikle sig ud af det net, de selv har fået rodet sig ind i.

DON og GNU er kunstner-navnene på de to medvirkende, der også er holdet bag teaterkompagniet Don Gnu: Jannik Elkær og Kristoffer Louis Andrup.

DON GNU laver action-teater og dans kombineret i et legende og poetisk univers og har igennem mange år bevist deres værd som et af de dygtigste fysiske teatre i Danmark.

Kompagniet blev etableret i 2010, og i dag er DON GNU et af landets mest turnerende kompagnier, der udover omfattende turnevirksomhed herhjemme, også har turneret med forestillinger i store dele af verden, bl.a. alle de nordiske lande, Sydkorea, Canada, store dele af Europa samt Cuba.

Navnet DON GNU er bygget op omkring paradokset; at være én og flere på samme tid. Don som individ og Gnu som flokdyr, beskriver forholdet og dynamikken i samarbejdet mellem individ og gruppe. At vi står til ansvar som individ, men kun forstår og lever i relation til andre.

Læs mere og køb billetter på Sjællands Teaters hjemmeside: www.sjællandsteater.dk

Fakta om forestillingen:

TENNIS

Gæstespil af Don Gnu, Aveny-T og Bora Bora – dans og visuelt teater

Spiller: 24. april 2024 19.30 på Holbæk Teater, Vimmelskaftet 27, 4300 Holbæk

Priser: 85 – 215 DKK / Gratis med Sæsonkort til Sjællands Teater

Alder: Ung/Voksen

Varighed: 60 min. ingen pause

​Performance & koreografi: Jannik Elkær & Kristoffer Louis Andrup Pedersen

Komponist: Alice Carreri

Film & lyddesign: Christoffer Brekne

Scenografi: Eilev Skinnarmo

Bygger: Thomas Ravnsgaard

Instruktørassistent: Miamanda Bovin

Producent-team: Sandra Délen & Malene Cathrine Pedersen

 

Foto: Emilia Therese