Lige for tiden har Sjællands Teater hele tre forestillinger på turné. Forestillingerne spiller i hele landet for primært børn og unge. SMÅ DØDE DYR spiller for børn fra 4-8 år og deres voksne. PING PONG spiller for unge fra 12 år og op, og UNDER MÆLKEVEJEN spiller for unge og voksne – bl.a. for alle 8. klasser i Holbæk kommune som en del af Kulturrygsækken.

Samtidig er forberedelserne i fuld gang til næste års store forestillinger: PALLE, POLLE & RUTH, der er årets familieforestilling, SABOTAGE, der er årets ungdomsforestilling, og 2:22 – EN THRILLER, der er årets dramaforestilling.

I forbindelse med at julen nærmer sig, vil Sjællands Teater gerne tilskynde folk til at lægge gode oplevelser under juletræet. Derfor er der i hele november måned juletilbud på voksenbilletter til disse tre forestillinger. Man kan spare min. 20 % på voksenbilletter, og til børn, unge og grupper, er der som altid gode rabatter at komme efter.

PALLE, POLLE & RUTH er baseret på DR’s tv-serie ”Ude på noget” fra 1984 og er for alle fra 5 år og op. Forestillingen er skabt i samarbejde med DR og med nykomponeret musik af Oliver McEwan. Forestillingen skal spille i både Holbæk og Slagelse. Forestillingen handler om de tre venner, Palle, Polle & Ruth, der rejser ud i verden med deres magiske kamera, som Sigurd, og hans hjælper Fladmast, prøver at få fat i. Forestillingen er en hyldest til venskab, fantasi og leg.

SABOTAGE er en helt ny forestilling om en ung pige i splittelse. Indeni pigens hjerne bor Sabotøren – en stemme der dikterer og forsøger at kontrollere pigen, hendes oplevelser og møder med verden. Med SABOTAGE præsenterer Sjællands Teater endnu en forestilling, der på nuanceret og omfavnende vis reflekterer over og belyser en aktuel problemstilling, der vedkommer børn og unge i dag. Forestillingen skal spille i både Holbæk, Slagelse og Korsør.

2:22 – EN THRILLER er en succesforestilling fra London, der for første gang bliver spillet på dansk. Forestillingen er både spændende, sjov og overraskende. Jessica og hendes mand Samuel har for nylig købt et stort hus, som de er ved at renovere. I flere nætter, præcis kl. 2:22, hører Jessica lyden af én, der bevæger sig rundt i huset, ofte via babyalarmen i deres lille datters værelse, og hun bliver overbevist om, at huset er hjemsøgt. Samuel, som ikke tror på spøgelser, insisterer på, at der er mere logiske forklaringer på lydene. Forestillingen er skabt i samarbejde med NørregadeTeatret i Maribo og skal spille i både Maribo, Slagelse og Holbæk.

Læs mere og find billetter på www.sjællandsteater.dk