Massivtræ og finér tilfører nordisk naturlighed og varme til køkken-alrummet. Tvis Køkkener oplever stigende interesse for trækøkkener.

Naturligt og varmt egetræ. Sort og grafisk eller lyst og elegant asketræ. Trækøkkener er en stærk tendens lige nu, og mange vælger den klassiske version med massive trælameller til boligens centrale rum, som omfavner køkken og spisestue.

”Vi oplever en stor interesse for trækøkkener og specielt for den helt klassiske front med massive trælameller. Det skyldes i høj grad, at den passer flot ind i den nordiske boligindretning, som er aktuel,” forklarer Jacob Staal, Tvis Køkkener i Holbæk.

Foto: Tvis Køkkener i Holbæk

Køkkenet fungerer i dag som familiens samlingssted og omfatter ofte både køkken, spisestue og måske også selve dagligstuen. Et køkken i træ fremstår som et møbel i rummet, og blender derfor flot ind. Samtidig forstærker træet den nordiske boligindretning med varme, charme og et pust fra naturen.

Skab stemninger med træ og farver
Hos Tvis Køkkener opleves en særlig interesse for den klassiske køkken-serie M-line med markante lamelfronter i massivtræ. En stil, der på en gang er moderne og klassisk, og derfor let indpasses i både funkis- og patricierstil, minimalisme og boheme.

Valget af farve og trætype afgør udtrykket, og seriens fire forskellige trætyper sætter hver især et individuelt aftryk på køkkenet. Natur-eg giver varme og hygge, mørk valnød tilfører varme og elegance, den lyse ask et køligt touch, og med sort eg opnås markante, grafiske linjer.

I kombination med fronter i finértræ eller malede flader opstår nye muligheder for at ramme et unikt og individuelt udtryk.

Tvis Køkkeners M-line skiller sig ud på sit brede sortiment, det rummelig greb om skufferne samt på detaljerne og den lækre finish, som kendetegner alle elementer fra Tvis Køkkeners fabrik.