D. 7. og 8. juni 2024 byder SKVULP igen på to fantastiske dage fyldt med kærlighed, sammenhold, lærerige stunder og magiske minder – ALT det SKVULP indebærer, og ALT det vi elsker.

I 2013 blev kimen til en ny kulturbegivenhed sået ved Holbæk Havn. Den idé opstod efter et imponerende syn, hvor mellem 50 og 100 ældgamle træskibe forlod havnen som en del af Træskibssammenslutningens årlige Pinsetræf. Det blev en stor succes med næsten 30.000 besøgende. 

De efterfølgende år blev dedikeret til at eksperimentere med forskellige modeller for en stor folkefest, og dette samarbejde involverede Holbæk kommune, lokale ildsjæle og eksterne festivalarrangører. En afgørende inspiration kom fra Holbæk Teater, som spillede en betydningsfuld rolle i pionerperioden og som tilskyndede til, at den årlige begivenhed skulle navngives SKVULP. I 2016 blev den første SKVULP-festival afholdt ved Holbæk Havn. 

I dag drives SKVULP af SKVULP Fonden, som har en bestyrelse udelukkende bestående af dedikerede lokale frivillige og en stærk, lokal professionel festivalledelse. Sammen er de drevet af en dyb kærlighed til fællesskabet.  

Vi glæder os til SKVULP 2024!

Se hele programmet her