Gospelkoret We Got Joy holder julekoncert til fordel for fattige børn i krigshærgede lande via ”Danmission Fremtidsbørn”. Det sker i Ugerløse d. 6. december 2018. De skriver til Dit Holbæk:

Danske børn glæder sig til jul. Til fodboldstævner og til sommerferie. Til at blive ældre og kunne bestemme selv. Til at blive brandmænd eller statsministre. For i de allerfleste danske familier ser fremtiden lys ud. Andre steder i verden er omstændighederne som bekendt anderledes. I Syrien. I Tanzania. I Myanmar og i de øvrige lande, hvor Danmission er til stede, vågner børn hver dag op til krig, ufred og fattigdom.

Foto: We got Joy

”Danmission Fremtidsbørn” har derfor fokus på, at børnene kommer i skole, får mad, tøj og livsvigtig medicin, at de får lov til at lege og lære deres rettigheder at kende, så de kan begynde at glæde sig til fremtiden.

Gospelkoret We Got Joy afholder d. 6. december julekoncert i Ugerløse Kirke, – og mens vi synger julen ind og glædes over julens smukke sange, har vi valgt at støtte fattige børn og deres familier i krigsramte områder og på den måde være med til at gøre en forskel i deres liv.

We Got Joy synger glad og livlig gospel. Koret holder til i Ugerløse og de ca. 30 sangere i koret kommer fra både fra byen og fra de omkringliggende lokalområder.

Hvis du har brug for at komme i julestemning eller hvis du bare kan lide smukke julesange, så kom med til julekoncert d. 6. december kl. 19.30 i Ugerløse Kirke.

Koncerten er gratis.