For mange af os er julen en dejlig højtid, hvor familie, hyggeligt samvær og gaver er i centrum. Men for nogle er julen også en dyr tid, hvilket kan virke som en enorm belastning.

Derfor er der mulighed for at søge julehjælp i Butterup-Tuse Sogn. Butterup-Tuse Menighedsråd hjælper de mennesker i sognet, som ikke kan få julen til at hænge sammen økonomisk.

Kirkerne sponsorerer kurve med gode sager til julebordet, og der bliver samlet penge ind ved koncerter til hjælp til gaver til børnene, der gives i form af gavekort.

Sådan støtter du
Hvis du skulle have lyst til at donere til sognets julehjælp, kan donationer gives anonymt til kirken, gerne i lukkede konvolutter mærket: Julehjælp.

Der kan også doneres via kirkens MobilePay-nummer på: 38624. Skriv ”Julehjælp” i kommentarfeltet.

Sådan søger du om julehjælp
Hvis du ønsker at komme i betragtning til julehjælpen, skal du sende et brev eller en mail med navn, adresse og en kort beskrivelse af de familiemæssige og økonomiske forhold. Alle ansøgninger vil blive gennemgået i fortrolighed.
Ansøgningen sendes til sognepræst Pia Heegaard Lorentzen, Butterup Byvej 4, 4420 Regstrup eller på mail pihl@km.dk.

Ansøgningsfrist
Der er ansøgningsfrist fredag den 8. december.
De, der bliver tilgodeset, får besked om, hvor og hvornår julehjælpen uddeles. Det bliver onsdag d. 20. december, så kødet i kurven stadig er friskt d. 24. december.

OBS! Man skal være bosiddende i Butterup-Tuse Sogn for at komme i betragtning.

Foto: ABW