jegkanhuskealtingOplev børneteater i særklasse når Teatret Fair Play får besøg af den Reumert-nominerede forestilling ”Jeg kan huske alting”. Det sker lørdag den 24. september 2016 kl. 11.00. Forestillingen er skabt af Teater My, der tidligere har vundet Årets Reumert i kategorien: Årets Børne-/Ungdomsforestilling. 

Teater My er skabt af skuespiller Mette Rosleff i 2001, ud fra et ønske om at koncentrere sig om forestillinger for helt små børn. Teater My er et turnerende og opsøgende teater, hvis forestillinger spiller overalt i Danmark, men som også har turneret i en lang række lande, fra Operaen i Sydney til Broadway i New York, Fjernøsten og Europa. Mette Rosleff er især kendt for sin meget fine kontakt med det helt unge publikum. Forestillingen ”Jeg kan huske alting” er således også beregnet for publikum helt ned til 2 år.
Teatret Fair Play har i år valgt at starte udvalgte forestillinger allerede kl. 11.00, så spilletidspunktet ikke kolliderer med middagsluren for de små. Dette gælder selvfølgelig også for ”Jeg kan huske alting”.

Forestillingen tager udgangspunkt i, hvor svært det kan være at falde i søvn, når der er så meget at tænke på:

Når jeg tænker på min dag,
kan jeg huske det hele.
For jeg er mig,
og inde i mit hoved findes alt det,
som jeg har lavet i dag.

Mine øjne har set så mange ting.
Mine ører har hørt mange lyde.
Også musik.

Jeg snakker med mig selv,
og alt, hvad jeg siger,
har jeg selv bestemt.

Fra kanten af min seng,
kan jeg kigge ud over hele min verden,
på alle dem, som jeg kender.

I morgen, når jeg åbner mine øjne,
kan jeg se dig.
Hvis du spørger,
om du gerne må komme ind til mig,
så siger jeg ja.