Det glæder Kragerup Gods at invitere til en eksklusiv eftermiddag for møde-og eventbookere, hvor du får et grundigt indblik i deres historiske rammer og mange muligheder. Programmet indeholder Godsejer Birgitte Dinesens levende fortælling, forevisning af deres autentiske rammer samt illustration af teambuilding øvelser, som kan kombineres med mødeaktiviteten på alle årstider.

Læs mere og tilmeld dig her: https://kragerup.dk/godset/konferencer/inspirationsdag/

Lad dem inspirere dig med alle de muligheder, Kragerup Gods byder på – de lover, at du bliver overrasket!

De byder velkommen kl. 15:00 med kaffe og Kragerups signatur kringle. Imens vil Godsejer Birgitte Dinesen fortælle om godsets historie, og forvandlingen fra landbrug til en moderne virksomhed, som i dag består af land- og skovbrug, hotel- event- og konferenceafdeling.

Herefter viser de deres autentiske rammer og lokaler frem til inspiration af forskelligartede arrangementer, hvor kun fantasien sætter grænser. Eftermiddagen byder også på introduktion og instruktion af deres eventteam til forskellige aktiviteter, som kan benyttes til et afbræk i mødet eller som en del af et faciliteret teambuilding program.

Man afslutter dagen med et glas i Havestuen eller på terrassen.

Du er velkommen til at tage din veninde, kollega eller ægtefælle med og blive efter kl. 18:30 og nyde en 2 retters ”konference” menu i Restaurant Blixen. Dette tilbydes til særpris á 275 kr. per person.

Tilmeldingsfrist den 3. maj.

Pressefoto