Det lokale Holbæk Østre Inner Wheel Klubs årlige julemøde blev afholdt onsdag den 11. december 2019. Inner Wheels (IW) formål er, at fremme og styrke venskaber, at yde hjælp og støtte, at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt. Derfor blev der også i år indsamlet penge til et velgørende formål.

Foto: ABW

I år fik klubben indsamlet kr. 5.600 som klubben har besluttet skal gå til den lokale afdeling af Mødrehjælpen i Holbæk.

Flere medlemmer er i løbet af det sidste års tid blevet aktive i Mødrehjælpens butik, hvor man kan hjælpe med sortering af tøj og sko og legetøj, bøger og spil samt udstyr som børnemøbler og pusleting, sengetøj til børn og babyer. Hvis nogen har lyst til at være frivillig, så kig ind i butikken. Der er altid brug for mere personale.

I Holbæk sender Mødrehjælpen ca. 65 børn i Cirkus Kæphøj, og ca. 100 børn kommer på sommerlejr. Holbæk Kommune støtter med kr. 18.000. Af butiksoverskuddet går der en vis procentdel til Mødrehjælpens hovedsæde. Desuden er der her til jul opstillet et gavetræ i Gendarmergården, hvor der er ophængt hjerter påskrevet gaver til børnene og det er bestyrelsen, der bestemmer, hvem der får en gave.

I gennem hele 2019 alle Inner Wheel Klubber i Danmark samarbejdet med Mødrehjælpen, hvor medlemmer af klubberne hele året har lavet aktiviteter, hvor overskuddet fra salget går til velgørende formål, fx Inner Wheel Danmarks Årsindsamling.

Holbæk Østre Inner Wheel er stolte og glade for være med i både den nationale indsamling, men navnlig glade for at kunne støtte den lokale afdeling af Mødrehjælpen direkte.