Det er efterhånden en tendens, at der er flere og flere, der ønsker sig en grøn oase i forlængelse af deres hjem. Flere har nemlig fået øjnene op for de mange fordele, som der er ved en have og den naturlige forlængelse i form af flere kvadratmeter, som man pludselig kan skabe sig. Derfor er haven en aktiv, der for alvor tages i brug, og det er til mange forskellige formål. Især hvis vi tager et kig på Holbæk Kommune, bliver de mange private haver udnyttet til fulde.

Når haven er en fryd for øjet hele året rundt med prydbuske
Her ser vi de rigtige havemennesker, der går op i beplantning og det at have en skøn oase, der emmer af liv og planter. Det er dem, der hver dag går og piller i deres blomsterbede, altid har en grøn græsplæne og sørger for, at alt i det hele taget altid ser både vedligeholdt og skønt ud. Disse haver er en fryd for øjet, både når de står i fuldt flor, men også henover vinteren, hvor der også er gjort noget ud af at holde haven pæn. Er du en af de mange, der gerne vil til at skabe din grønne oase, så tag et kig online, hvor du for eksempel kan finde et stort udvalg af smukke prydbuske.

Haven kan gøres til en aktiv plads med mulighed for motion
Haven kan også bruges til de mere aktive ting, og derfor er der også mange i Holbæk Kommune, der omdanner denne til at være et aktivt sted at være. Det betyder, at den bliver udstyret med redskaber, der kan bruges til træning og til at få pulsen helt i vejret – og ofte er det også noget, som en families børn kan få glæde af. Det er for eksempel muligt at udstyre haven med en stor trampolin, der kan give glæde og masser af motion i flere timer, når vejret er til det, men der kan også gøres plads til en mindre boldbane, et net til badminton eller et lille plant sted, der kan bruges til ens yoga. Læs mere om oplevelser i hverdagen på Buma.dk.

Der er mange muligheder
Der er således mange muligheder med en have. Nogle bruger den til en kreativ hobby, andre omdanner den til en legeplads for børnene, og så er der også dem, der bare gerne vil have et godt sted at stille deres grill om sommeren.

 

Foto: ABW