Foto: Teatret Fairplay

Teatret Fair Play og Holbæk Teater præsenterer teaterdokumentaren: HVOR VAR DU MOR? Den første egentlige samproduktion mellem de to teatre.

HVOR VAR DU, MOR? har undertitlen ”Tiden læger alle sår, men hjertet bærer alle ar” og er en historie om at overleve massive omsorgssvigt, vælge livet på trods og kæmpe en fysisk kamp for at vinde selvværdet tilbage.

Forestillingen har premiere på Teatret Fair Play i Holbæk d. 10. + 11. maj 2017 og spiller som noget helt særligt i 6 forskellige lokalområder i Holbæk Kommune i resten af maj måned.

Hver især skal vi finde vores vej igennem livet og lære at håndtere de udfordringer og omstændigheder, vi møder undervejs. Nogle udsættes for langt større udfordringer end andre…

I teaterdokumentaren HVOR VAR DU, MOR? følger vi Sidsels vej igennem livet. En opvækst i et utrygt hjem, seksuelle overgreb og en mor, der affærdigede hende, når hun søgte hjælp. Siden blev Sidsel kastet rundt i systemet, fra det ene opholdssted til det næste. Hun finder trøst i hårde stoffer og skaffer penge ved at prostituere sig. Lige til den dag, hvor hun møder Tommy, som elsker hende for den, hun er. Han får hende ud af prostitution og stoffer, og de har elleve lykkelige år sammen. Indtil Tommy alt for tidligt dør. Af en overdosis…

Nu står Sidsel selv på scenen for at fortælle sin ærlige og upolerede historie.

Hvert 10. barn i Danmark er udsat for omsorgssvigt
Hvert 10. barn i Danmark er udsat for en eller flere former for omsorgssvigt, såsom vold, seksuelle overgreb, alkohol- og stofmisbrug eller vanrøgt fra forældrenes side. Vi har i de senere år været vidner til adskillige sager i blandt andet Tønder, Esbjerg og Rebild, hvor børn er blevet svigtet på det groveste. Først af de forældre, der skulle passe på dem. Dernæst af det omkringliggende samfund, der på trods af blinkende advarselslamper ikke kom børnene til undsætning.
I 2015 havde BørneTelefonen hos Børns Vilkår mere end 40.000 samtaler. Over 2.300 af disse samtaler handlede om omsorgssvigt som f.eks. vold, seksuelle overgreb og vanrøgt.
Kilde: Børns Vilkår / Årsrapport 2015, Børns Vilkår.

Spilletider
Onsdag d. 10. maj kl. 19.00 – Teatret Fair Play
Torsdag d. 11. maj kl. 19.00 – Teatret Fair Play
Tirsdag d. 16. maj kl. 19.00 – Kundby Friskole, Hallen
Onsdag d. 17. maj kl. 19.00 – Huset i Hagested
Torsdag d. 18. maj kl. 19.00 – Kulturhuset No1 i Tølløse
Mandag d. 22. maj kl. 19.00 – Makvärket i Knabstrup
Tirsdag d. 23. maj kl. 19.00 – Skarridsøsalen i Jyderup
Mandag d. 29. maj kl. 19.00 – Svinninge Bibliotek, Salen

Køb din billet her.