I mange år har Holbæk Teater haft et stort og trofast publikum til deres SeniorSaloner og ChampagneSaloner. Med fusionen til Sjællands Teater, har de rystet posen lidt. 

Trofaste gæster til SeniorSalonerne skal ikke fortvivle, for Sjællands Teaters nye Humørbutikken, appellerer stadig til det modne publikum, og er underholdende eftermiddage med Brian Kristensen som vært og en ny kendt gæst hver gang. Kaffe og kage er med i prisen.

Der vil være interview med gæsten om sjove og særlige øjeblikke, der har formet deres liv og karriere. Undervejs vil der være små optrædener og fællessang. Og så vil værten, Brian Kristensen, også lave lidt spas, der måske vil sende dagens gæst lidt på glatis. I Slagelse er det kunstnerisk direktør Peter Thieme, der er vært.

Hele scenografien, som er en slags spøg og skæmt butik med spøgefugle og lattergas på hylderne, er malet i hånden på gammeldags manér. Det er den Slagelse-lokale scenograf Ivan Jensen, der har designet scenografien til Humørbutikken.

Den første Humørbutikken i Holbæk bliver tirsdag den 5. oktober kl. 13, hvor gæsten er skuespiller og instruktør Pia Rosenbaum.

Bestil billetter til Humørbutikken i Holbæk: https://het.dk/program/humoerbutikken-holbaek/

Pressefoto