End ikke en verdensomspændende coronakrise har kunnet slå Kaiser Sport & Ortopædi (KSO) ud af kurs. Virksomheden er nemlig for femte år i træk lykkedes med at skabe kontinuerlig vækst og levere så stærke finansielle resultater, at de nu kåres som Succesvirksomhed 2021. Kaiser Sport & Ortopædi har netop fået overrakt den prestigefyldte erhvervspris og kan derfor bryste sig af at være blandt dansk erhvervslivs elite.

På baggrund af 24.000 regnskaber i Region Sjælland er vinderne af erhvervsprisen Succesvirksomhed 2021 nu fundet. Prisen uddeles hvert år til de 200 små og mellemstore virksomheder i regionen, der over en femårig periode har haft størst succes målt på en række finansielle parametre. Og da den seneste regnskabsperiode bød på en global pandemi, nedlukninger og skiftende restriktioner, er der i år ekstra meget at fejre.

En af de nykårede vindere er Holbæk-virksomheden Kaiser Sport & Ortopædi, der er specialister i sports-retail og sundhedsfaglig behandling. Virksomheden har nemlig leveret et særligt bidrag til vækst og velstand i lokalområderne og til dansk økonomi som helhed:
– Det er en helt fantastisk følelse at vinde prisen to år i træk. På trods af en hård periode med lockdown har vi været tro mod vores vækststrategi og vores mål om at åbne 10 KSOhuse inden 2030, lyder det fra Jan Steinicke, der er direktør i Kaiser Sport & Ortopædi.
– Når det er sagt, tror jeg, at vores fokus på vores besøgende er grunden til, at vi igen i år kan kalde os en succesvirksomhed. Vi møder alle, der træder ind i vores fysiske butiksmiljøer med 45 minutters 1:1 rådgivning, og på vores klinikker slipper vi ikke patienten før, der er en udredning klar, og de føler sig trygge i behandlingsforløbet. Vi tror nemlig på, at det skal være en luksus at møde et menneske, og her er tid, rum og nærvær en forudsætning for os, fortsætter han.

Kaiser Sport & Ortopædi, der beskæftiger 70 medarbejdere på sine lokationer i Holbæk, Brønshøj, Kongens Lyngby, Slagelse, Horsens og Viborg, har netop fået overrakt erhvervsprisen bestående af en vinderstatuette og et diplom som et synligt bevis for deres indsats.

Succesvirksomheder hyldes for tredje år i træk

Det er Spar Nord og rådgivnings- og revisionsvirksomheden BDO, der for tredje år i træk hylder de små og mellemstore succesvirksomheder i Danmark, som kontinuerligt formår at skabe vækst og stærke finansielle resultater – også på trods af coronakrisen.

Foruden de lokale hyldester bliver alle vinderne senere på efteråret hædret til et regionalt arrangement, hvor den absolut bedste succeshistorie i regionen udpeges. Derudover kåres tre sjællandske virksomheder, der udmærker sig inden for digital omstilling, lokalt engagement og bæredygtighed.

Fakta om ”Succesvirksomhed 2021”

Spar Nord og BDO stiftede i 2019 ”Succesvirksomhed” som er en erhvervspris, der anerkender de danske små og mellemstore virksomheder med 10-999 ansatte. Succesvirksomhederne kvalificerer sig på baggrund af antal ansatte og vurderes ud fra performance på følgende parametre:

• Vækst i resultat før skat de seneste fem år
• Soliditetsgrad over 15 % i det seneste regnskabsår
• Vækst i soliditeten målt over de seneste fem år
• Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag

Virksomhederne bliver for hvert kriterie tildelt point, alt efter hvor godt de klarer sig. Det er det samlede antal point, der afgør, om en virksomhed bliver en del af de i alt 1.000 succesvirksomheder.

Fonde, finansielle holdingselskaber, udenlandske datterselskaber, pengeinstitutter samt rådgivnings- og revisionsvirksomheder er ikke medtaget i analysen.

Læs mere om ”Succesvirksomhed 2021” her: www.succesvirksomhed.dk

Pressefoto