Sommeren står for døren og herefter venter en helt ny teatersæson med særligt udvalgte gæstespil fra nogle af landets bedste teatre. Holbæk Musik- & Teaterforening er en af Sjællands Teaters vigtigste samarbejdspartnere, idet foreningen udvælger og præsenterer de fleste af de gæstespil, der spiller på Holbæk Teater.

Formand for Holbæk Musik- & Teaterforening, Malou Louise Lindblom, udtaler i forbindelse med præsentationen af den nye sæson:

”Publikum kan godt glæde sig til den nye teatersæson, der starter efter sommerferien. Vi glæder os til at vise de forestillinger, vi har valgt blandt udbuddet på Danmarks Teaterforeningers Teaterseminar i november sidste år.”

Første forestilling spiller d. 21. september, og er den satiriske solo-cabaret med Jacob Morild: SÅ LANGT, SÅ…DAN?

Dorrit Borst, der har siddet i bestyrelsen i mange år, siger om forestillingen:

”Det plejer at være en stor fornøjelse at opleve Jacob Morilds satiriske og musikalske udfoldelser.”

20. november bliver der mulighed for at opleve en af de store klassikere nemlig FRA REGNORMENES LIV. Her spiller Ellen Hillingsø og Ole Lemmeke hovedrollerne som Fru Heiberg og H. C. Andersen.

Første forestilling i 2024 bliver d. 28. februar, hvor foreningen præsenterer PROJEKT FRYGT. En tankevækkende og anderledes forestilling om en helt almindelig følelse – at være bange – og samtidig er forestillingen en humoristisk hyldest til livet.

I 2008 havde Holbæk Musik- & Teaterforening besøg af Det Kongelige Teater med forestillingen PIS, en fantastisk forestilling, hvor 5 mandlige skuespillere berettede om livet som mand i 30-40-årsalderen. Nu er de samme mænd blevet 15 år ældre og er på vej mod de 50-60 år, og hvordan går det så nu?? Publikum kan glæde sig til en skøn aften den 22. marts med de samme skuespillere på scenen som dengang: Lars Mikkelsen, Rasmus Botoft, Janus Nabil Bakrawi, Peter Oliver Hansen og Henrik Prip.

5.april kommer Mungo Park med et kommunalt drama om klimakamp, papirarbejde og vold: AT LÆRE AT DØ”. Mungo Parks ensemble plejer altid at vise og fortælle en anderledes forestilling med indhold og eftertanke, og denne har modtaget en stjerneregn af gode anmeldelser.

Figaros og Den Ny Opera er altid en festlig oplevelse med en opdateret udgave af en kendt forestilling tilsat hits fra opera, operette og musicals krydret med masser af komik. Den 16. april er det en opdateret udgave af GØNGEHØVDINGEN, som bliver sunget og spillet af operasangerne Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen.

Holbæk Musik- & Teaterforening afslutter sæsonen den 29. april 2024 med et poetisk og musikalsk komedieshow: JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG, baseret på Morten Münsters bestsellerbog. Der tages fat i alle de udfordringer, der opstår, når det uperfekte menneske forventes at have en perfekt adfærd. De medvirkende er Rikke Buch Bendtsen, Troels Malling, Niels Skovgaard Andersen, Mathilde Lundberg og Albert Stein Ankerstjerne.

Den samlede bestyrelse for Holbæk Musik- & Teaterforening glæder sig til at byde velkommen i teatret og til at opleve forestillingerne sammen med publikum.

Læs mere på www.sjællandsteater.dk

IKKE NOGET PIS. Foto: Det Kongelige Teater
JYTTE FRA MARKETING ER DESVÆRRE GÅET FOR I DAG. Foto: Nørrebro Teater
FRA REGNORMENES LIV. Foto: Folketeatret