Holbæk MTB afholder sammen med TREK HOPE social ride for hele familien, til fordel for Børne cancerfonden.

Arrangementet vil blive afholdt i Dragerupskoven lørdag d. 22. oktober (i efterårsferien) fra kl. 10 til 12 Der vil være mødested ved Skovhuset i Dragerupskoven. Her vil det være muligt at købe et lod til 100,- kr. hvor pengene går ubeskåret til børne Cancer fonden.

TREK HOPE stiller sammen med sponsoren Newbike.dk op med 3 lækre præmier til dem der køber et lod. Det er muligt at købe et lod til kr. 100,- på dagen, det vil være muligt at vinde en TREK Mountainbike, en lækker Bontager cykelhjelm eller en dunkholder med dunk til cyklen, for dem der køber et lod på dagen. Ud over dette har TREK en medalje med til alle børn der kommer med på dagen. Der vil også til alle deltagere, være mulighed for en pølse med brød og en vand.

Der er tale om et arrangement for hele familien, hvor vi bruger skoven til at cykle en tur rundt i, det kan enten være på skovvejene ned mod Munkholm skoven eller på mountainbike sporet i Dragerupskoven.

Alle er velkommen, så kom og vær med til en hyggelig dag og brug et par timer på cyklen, sammen med andre cykelglade mennesker i alle aldre.

Foto: ABW