Søndag den 9. august 2015 fra klokken 09.30 til 16.00 er der igen i år “Fjordsvøm”. Dette arrangement foregår ud fra “Holbæk Søbad Venedig” (Kalundborgvej 54).

Holbæk Fjordsvøm er et svømmestævne for hele familien (dog kun deltagere fra 15 år og opefter), og stævnet foregår udendørs. Er du under 18 år gammel, skal du have dine forældres skriftlige accept af din deltagelse. Den skriftlige forældreaccept skal du have med på stævnedagen og aflevere den der.

Det anbefales, at alle bruger våddragt, men er du 17 år eller under er våddragten et krav. Så der er stillet en del betingelser for at alle deltagere sikkert kan være med. Og det understreges fra stævneledelsen, at deltagelsen i stævnet og svømningen er på eget ansvar.

For de deltagere, der skal deltage i “Fjordsvøms Racet” på 1,8 km, går starten fra Hørby Havn, så her bliver deltagerne kørt i busser fra “Venedig” til Hørby Havn. Ruten er markeret med bøjer og der er to flag ved mål.

Som noget nyt i år er der en 3,8 km rute, hvor starten går fra “Venedig” og der vendes ved Hørby Havn, og så går turen tilbage til “Venedig” igen.

Det bliver uden tvivl et spændende stævne – og der er mange informationer at forholde sig til, så besøg hjemmesiden http://fjordsvøm.dk/venedig-i-holbaek/ og læs mere.