Efter halvandet år i pandemiens tegn tager Land & Fritid butikkerne landet over nu en god gammel tradition op. Høstdagene vender tilbage, hvor kunderne igen kan mødes lokalt for at få en god snak og gøre en god handel.

Fra i dag og resten af uge 39 og 40 slår Land & Fritid dørene op til de såkaldte Høstdage, hvor der vil være arrangementer og gode tilbud over hele landet. Målet for dagene er, at familien Danmark igen mødes hos den lokale købmand til en god handel og en god snak.

Noget som vi alle har manglet, hvis man spørger Land & Fritids direktør, Erik Dalsro Jørgensen.

“Vores kunder har handlet flittigt hos os under pandemien, og det er vi meget glade for, men jeg ved også, at mange af os savner at mødes som i gamle dage. Derfor arrangerer vi igen Høstdage over hele landet, hvor folk kan mødes i den lokale butik til en god service og en snak med folk de ikke har set længe,” siger Erik Dalsro Jørgensen.

Kunderne vil ud, hvor der er luft

En undersøgelse fra Gallup i 2020 viser, at en tredjedel af danskerne har fundet glæden ved at bruge naturen mere under COVID-19 pandemien end førhen. Samtidig har danskerne også set mulighederne i at opgradere, ombygge og udbygge deres ejendomme.

Det er tendenser, som Erik Dalsro Jørgensen også genkender, fra Land & Fritid butikkerne.

“Vi kan se ud fra vores data, at kunderne går langt mere op i deres grønne områder. Der er blevet investeret massivt i materialer til haven, boligen, sommerhuset og kolonihaven, og samtidig har folk også købt tøj og udstyr, så de kan bruge og nyde naturen på andre måder end før,” siger Erik Dalsro Jørgensen og fortsætter:

“I Land & Fritid kan vi servicere borgerne uanset om de bor i byen eller landet, og om de har dyr eller ej. Danskerne har fået øjnene op for, hvad dansk natur egentligt kan, og det er vi meget glade for,” siger Erik Dalsro Jørgensen.

Høstdagene i Land & Fritid butikkerne kører over hele landet fra torsdag d. 30. september til og med lørdag d. 9. oktober.

Pressefoto