Tal fra Danmarks Statistik afslører, at antallet af nytilkomne børn i Holbæk Kommune er det højeste i over fem år. En udvikling, der begejstrer netportal, som henvender sig til nybagte forældre.

I 2015 sendte DR tv-programmet ”Knald for Danmark” med henblik på at ruske op i danskerne, så de fik endnu flere børn.

Tal viste nemlig på daværende tidspunkt, at hvis vi – altså Danmark – skulle opretholde befolkningens nuværende størrelse, så skulle vi få flere børn. Helt præcist skulle danske par i gennemsnit få 2,1 børn mod de 1,7 børn, som tallet på landsplan lå på tilbage i 2015.

Foto: Daria Shevtsova

Noget tyder på, at folk i Holbæk Kommune så med den aften, for antallet af fødsler steg allerede i 2016, og efter et lille dyk i 2017 blev 2018 et år, hvor der var ekstremt travlt på fødselsgangene. Antallet af fødsler i dette år blev nemlig det højeste i over fem år.

Helt præcist blev der, ifølge de nyeste tal fra Danmarks Statistik, født 660 børn i Holbæk Kommune i 2018, hvilket er hele 89 flere end i 2014, som er det år, der er indehaver af bundrekorden i de seneste syv år.
Herunder følger et søjlediagram, der visualiserer udviklingen i antallet af fødsler i Holbæk Kommune i en periode på syv år.

Kilde: Babyhelp.dk

Netportal jubler over Holbæk
Hos netportalen babyhelp.dk, hvor de besøgende kan blive klædt på til de mange udfordringer, man møder som kommende samt nybagt forælder, jubler man over udviklingen i Holbæk Kommune.

”Vores levebrød er nybagte samt kommende forældre. Derfor varmer det naturligvis vores hjerter at se, at viriliteten er så god i Holbæk, som den tilsyneladende er,” udtaler Casper Ellam Schou, hvorefter hans makker Jesper Nørskov Jensen med et smil overtager:

”Ja, det er virkelig fedt. Dog ejer vi også en anden portal, hvorfra vi sælger kondomer, og noget tyder på, at vores kundegruppe for den slags ikke lige befinder sig i Holbæk, men hvad fanden. Man jo ikke få det hele.”