Hjerneskaderådgiver på 31 timer søges til Kommunikationscenteret på Center for Specialundervisning i Holbæk.

Hjerneskaderådgivningen har fra 2022 fået tilført midler og de søger derfor en ny kollega til varetagelse af koordinering og rådgivning i hjerneskaderehabiliteringsforløb til borgere i Holbæk Kommune. Stillingen er aktuelt på 31 timer med mulighed for øget timetal på sigt.

Hjerneskaderådgivningen er en del af Kommunikationscenteret på Center for Specialundervisning (CSU) som også rummer taleundervisning, neurofaglig arbejdsrehabilitering, neuropædagogisk undervisning, ordblindeundervisning, undervisning til psykisk sårbare unge samt Informations- og kommunikationsteknologisk rådgivning (IKT).

Stillingsbeskrivelse

De søger en erfaren neurologisk forankret fys- eller ergoterapeut, der i samarbejde med centerets anden hjerneskaderådgiver skal være med til at kvalificere og koordinere den rehabiliterende indsats for borgere med en erhvervet hjerneskade. Herunder bidrage til at den samlede rehabiliterende indsats bedst muligt lever op til nationale anbefalinger, forløbsbeskrivelser og vurdering på hjerneskadeområdet. Dette arbejde forgår på tværs af kommunens sektorer og indsatsområder.

Læs mere her 

Foto: ABW