I Hjerneugen inviterer Hjerneskadeforeningen Vestsjælland og Erik og Diana dig/jer til et ærligt foredrag om at finde nye veje i ægteskabet, når “hjerneskaden flytter ind”:

Vi hører ofte om de udfordringer, som en hjerneskadet borger oplever, og hvordan hjerneskaden påvirker arbejdet, livskvaliteten og forholdet til vennerne – men hvad med resten af familien?

Vi har inviteret Erik og Diana, som vil fortælle deres beretning om et helt almindeligt ægtepar, hvis tilværelse pludselig blev vendt på hovedet, da Erik fik en hjerneskade. Erik og Diana fortæller om de ændringer, der skete i deres forhold og i familien.

Vi inviterer til en eftermiddag, hvor Diana og Erik med både alvor og humor fører os ind i den bevægende fortælling. De giver os et indblik i at finde nye veje i en ny hverdag og en virkelighed, som vi normalt ikke deler med hinanden.

Vi hører deres ærlige fortælling uden omsvøb om vejen tilbage hverdagen. Og vi hører om deres kampe, og hvordan de har fordelt deres roller for at komme tilbage til et liv med respekt og kærlighed.

I Hjerneskadeforeningen siger vi, at ”Liv der reddes skal også leves”, og Erik og Diana viser os, hvordan de har valgt at prioritere, så både de to og familien igen kan leve et anderledes, men godt liv.

Mødet foregår her:
På Sorø Kultur og Fritidscenter – også kaldet Værkerne, Frederiksvej 27, 4180 Sorø

torsdag den 16. marts kl. 14.00 til kl. 16.00

Husk tilmelding af hensyn til plads og forplejning til

Lise Kiving, tlf. 22993972 eller mail: lise-n@live.dk

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland repræsenterer Sorø, Slagelse, Kalundborg, Holbæk og Odsherred kommuner.  Du kan læse mere om foreningen her: www.hjerneskaden.dk

Pressefoto