10 mænd, 10 biler og 2 tons værktøj. Samfundshjælpere kommer til Grønne hjerte d. 9-10 marts:

Foto: Mand og Bil

Holbæk- og RegstrupSpejderne havde for ca. en måned søgt om hjælp til opførelse af flere ting i forbindelse med projektet Grønne hjerte gennemstrømmer byen, som har et budget på lidt over 1.1 million, dette værende uden nævneværdig lønnet arbejde, spejderne og lokale har brugt over 2.000 frivillige timer indtil videre på at realisere projektet, der handler om at skabe et grønt åndehul i Regstrups centrum, hvor børn kan lege og fantasere, familien kan gå en tur eller samles med andre borgere som skal forme et stærkere lokalt fællesskab.

Spejderne og projektgruppen er ude i at de frivillige hænder forsat ikke hænger på træerne til at hjælpe med opbygningen af det fælles område, projektet har været i gang i 3 år til marts.

Projektet står nu der hvis at det ikke bliver færdige i juni 2018, så begynder bevillinger at frafalde, der er fundet bevillinger der dækker de udgifter der er i forbindelse med Grønne hjerte, minus et beløb på 30.000 kr. som kom uventet fra legepladsfirmaet som har opført en del af faciliteterne på grunden, 32.000 kr. ud af 85.000 kr. til en shelterplads og 40.000 kr. til handicap parkering.

Mand og bil falder på det helt rigtige tidspunkt hvor der mangler et arbejdsboost til opførslen af et 35 m2 skur “Koglen” og 20 meter hegn, med det færdigt vil flere bevillinger gå ind og der vil kunne afregnes med Holbæk Kommune som har været behjælpelige med en mellemfinansiering.

For Mikael fra Mand og BIL falder det lige ind i tråden med koncepter samfundshjælpere, som går ud på at hjælpe foreninger eller andre der står med projekter som skal komme en bred mængde mennesker til gavn.